gözaltı çöküklüğü için ne önerirsiniz süslüler işlem olarak?

bende kendimi bildim bileli yani ergenliğimden beri torba mı desem çöküklük mü desem gözaltımda sorun var. kimisi torba varsa ışık dolgusu daha kötü yapar diyor ama baktığınızda baya çökük aslında. bir kaç yerle konuştum saten dolgu diye bir uygulama varmış bir de mezotorapi var onlar dolguya karşıyız vs dediler çok kötü değilse bir seansta sonuç alırsınız dediler biraz kafam karıştı açıkcası çöküklük torbalanma benzeri görüntü için hangi işlemi önerirsiniz

1. Mezoterapi denilen şey deriye iğne ile vitamin vb şeylerin enjekte edilerek o bölgenin daha kaliteli olmasını sağlıyor. Fakat ben göz altı çöküklüğüne kesin sonuç sağlayacağını sanmıyorum. Saten gözaltı ışık dolguları çok daha etkili. Ama işini iyi yapan bir dr bulmak şart.

10 eylül 2021 23:48

2. anonim 2, sonuctan memnun musun süslü? süreci anlatman mumkun mu? bir de ücret neydi?

11 eylül 2021 16:31

3. Aa çok teşekkür ederim süslü, şöyle aslında bende ameliyat olmayı düşünüyorum burnuma hem deviasyonum var hem de şeklinden mutlu değilim nişantaşında bir doktor buldum hatta bu sabah onunla gözaltı için konuştum dolguya 2.600 dedi ameliyatı da 22 veya 26ydı sanırım şuan buruna özellikle para ayıramıyorum açıkcası anca kredi çekmem lazım bu kış onu da halletmek istiyorum çünkğ doktor çok içime sindi gürkan adı belki bilirsiniz. Yağ enjeksiyonu ne kadar tuttu süslü nasıl alındı yağ dokusu bacaktan çok merak ettim ama mantıklıymış en azından kalıcı sanırım evet benim bariz çökük süslü iyice inceleyince anladım torbadan ziyade çöküklük var eskiden hep kapatıcı sürerdim lisedeyken bile gizlensin diye ama daha çok ortaya çıkarırdı. Yağ enjeksiyonu için artı ne kadar ödediniz süslü hatta burun estetiği için önerbikeceğiniz doktor varsa çok makbule geçer. Ben alerjik bir tp olduğum için doktora ekstra dikkat ediyorum astımım vs de var kbb geçmişi olan bir doktor arıyorudm

11 eylül 2021 16:45