gözlerim dışarı çıkık neden olabilir?

iyi geceler herkese, göz doktoru süslü ya da bilen varsa cevaplarsa sevinirim böyle çok mutsuzum. gözlerim çıkık yani hafiften pörtlek gibi. önceden böyle değildi sanki. sizce çok okumaktan olabilir mi ya da çok ağlamaktan? ileri derece miyopum onun da etkisi olabilir mi diye düşünüyorum. ne yapmalıyım okumayı mı bıraksam nasıl durdurabilirim bunu? gerçekten kendimi böyle çok çirkin hissediyorum. fotoğraflarda falan kesinlikle görünmek istemiyorum. ne yapmalıyım? cevap verenlere teşekkürler şimdiden.

1. Troid ile alakası olabilir varsayımdan öte mutlaka doktora gidin.

27 ocak 2018 22:44

2. şuna bi bak süslücüm: https://www.facebook.com/saglikliyasiyoruzcom/photos/a.436564993119903.1073741831.307166446059759/1438692959573763/?type=3&theater

27 ocak 2018 23:00

3. hipertiroidi çağrıştırdı bana da direkt, son zamanlarda başka değişiklikler de oldu mu?

27 ocak 2018 23:01

4. Hipertiroidi olabilir bence de

27 ocak 2018 23:15

5. tiroidi inceledim şimdi ama diğer belirtileri bulamadım. ama yine de gidip baktıracağım. nereye gitmem gerekiyor dahiliye mi bakıyor?

27 ocak 2018 23:19

6. guatr hastası biri olarak, troid diyorum.

27 ocak 2018 23:36

7. Tiroid demeye gelmiştim. Mutlaka bir doktora danışın, gerekli tahlilleri ve gerek görülürse gırtlak ultrasonu çektirin. (İşleme ultrason dedim ama iste ultrason aletiyle gırtlağa bakılması işlemiydi. bana yapılmıştı Ama işlemin ismini unuttum, doktorunuz en iyi bilgiyi verir) geçmiş olsun :)

28 ocak 2018 21:55