güncel maaşlarımızı yazalım mı süslüler?

sektör/deneyim yılı da belirterek ortalama maaşlarımızı yazarsak iş hayatına yeni başlayan (ben gibi) arkadaşlara bi fikir olur. ne dersiniz?

1. a1 ek odemeleriniz olmuyor mu? bircok memuriyetin maasi dusuk ama ek odemeler, doner sermayeyle filan gayet iyi aliyor hemsireler.

16 haziran 2023 15:54

2. temizlikçi personelin 24k aldığına inanmıyorum bence kesinlikle yalan söylüyorlar aq.

16 haziran 2023 16:34

3. Ekside boyle bir baslik var herkes dolarla ya da 100k ustu aliyor, sektor onemsiz

16 haziran 2023 16:36

4. Kamu işçilerinin maaşı doğru. Bizim iş yerinde de ortam gergin. Memurlara naber fakir denecek duruma geldi.

16 haziran 2023 17:31

5. Kamu işçilerinden twitterda bordro paylaşanlar var bulursunuz kolaylıkla inanmayan bakabilir.

16 haziran 2023 17:42

6. 15 senelik bankacıyım. 24 bin tl. Yaşadığım stres, aldığım riskler, hedefler, müşteri kaprisi, sorunu, müdür, bölge, gm baskıları.. spk lisansı almak için verdiğim emekler. Gerçekten hepsi çöp oldu. Yaşam kalitem giderek düştü. Panik atak hastası oldum.

16 haziran 2023 20:32

7. Serbest avukatım. Bu ay giderlerimi düşersek 17 bin kazandım. Her ay böyle olmuyor ama. İstanbul

16 haziran 2023 20:59

8. öğretmenim. Haziran maaşım 12.5 , Ek ders de 3 bin yattı

16 haziran 2023 21:29

9. 2 senelik ee mühendisi, 32k

16 haziran 2023 21:48

10. Öğretmenlere üzüldüm maaşları çok düşükmüş ama çoğu tanıdığım öğretmen de vizyonsuzdu bilemiyorum endüstri mühendisi 4 yıllık deneyim 34 bin net

16 haziran 2023 23:05