günde 500 kalori alarak kilo vermeye çalışan ben ve her bulduğunu yiyip manken gibi gezenler?

çok adaletsiz bir durum değil mi ya günde 500 kalori alarak bile o kadar yavaş ve zor kilo veriyorum ki ama sadece 2 gün biraz kaçırsam falan hemen kilo alıyorum bakıyorum millete gelsin pizza gitsin hamburger gelsin tiramisu girsin baklava (gizlinot: o kadar uzun zamandır yemedim ki bunları dilime vurdu artık :d) ama hâlâ çok zayıflar asla kilo almıyorlar nedir bunun formülü süslüler ne yapmam lazım ki ben de en azından kilo almayayım vermeyi geçtim sabit kalayım bari

1. 500 kalori aldığınız için olabilir mi?

20 temmuz 2022 20:36

2. Soru troll mu anlamadim ama gunde 500 cal ile zayiflayamazsin. Saglikli ve dogal beslen 1000-1500 al.

20 temmuz 2022 20:42

3. 500 kalori aldığını hiç sanmıyorum ss, bence hesapta yanlışlık yapıyor olabilirsin. Benim sadece kahvaltım neredeyse o kadar.

20 temmuz 2022 20:49

4. 500 kalori alıyorum süslü herhangi bir yanlışlık yok öyle lanet öyle allahın belasi bir bünyem var ki sizin inanamadığnz bu durumu yaşıyorum ben az kalori aldigin için kilo veremiyorsun diye bir sey de yok 1500 kalorilik diyetler de yaptim hiçbir ise yaramadı sadece protein+lif ihtiyacımı karsilayacak kadar yiyorum doymak falan degil amacim ancak bu sekilde kilo verebiliyorum yoksa her seyi denedim o 1500 kalori al saglikli al falan herkeste öyle olmuyor o iş

20 temmuz 2022 20:52

5. Muhtemelen beynin için yeterli besini bile almadığından vücut neyi tutacak neyi yakacak şaşırmış. El kadar kedi günde 500 kaloriden fazla alıyordur.

20 temmuz 2022 20:54

6. O zaman doktora gitmelisin

20 temmuz 2022 20:54

7. Be yiyip be içiyorsunuz? Günde 500 kalori alıp kilo verememek bir sağlık sorununa işaret olabilir, doktora gitmenizde fayda var bu durumda tabi gerçekren toplamda 500 kalori alıyorsanız

20 temmuz 2022 21:01

8. Sağlıklı beklenmediğiniz aşikar süslü, vücudunuz gerekli miktarı almadığı için koruma moduna geçmiş. Bir uzmandan destek alın, hareketinizi artırın.

20 temmuz 2022 21:27

9. tiroid hormonlarınıza baktırmanızı tavsiye ederim

20 temmuz 2022 23:38

10. aşko kendini aç bırakırsan zaten dayanamayıp bu sefer de gereğinden fazla yersin. 2 gün kaçırsam kilo alıyorum kısmının sebebi bu. 500 kalori çok az. bence gerçekten kilolu bir insan 500 kaloriyle hayatta kalamaz. sen acaba normal bir kiloda olup kendini şişman mı görüyorsun. yanlış anlama tanı koymuyorum. sadece bilinenin aksine anoreksiyanın normal kilolu kişilerde de görüldüğünü ve psikolojik bir durum olduğunu hatırlatmak istiyorum. hamburger yemek otomatik olarak kilo almak anlamına gelmiyor bu arada. yiyecekleri bu kadar ulaşılmaz ve sakıncalı görmemek lazım. gün içinde yediklerinin toplamı ve yaktığın enerji miktarı önemli. bence en iyisi diyetisyene gitmek ve bunun yanında psikolog desteği almak. kilo vermenin bile psikolojisi var. yemeklerle sağlıklı ilişki kurmaya çalış. baklava yemek suç değil mesela. yazan: bunları yiyen zayıf biri...

21 temmuz 2022 00:31