günlük prezentabl/şık bakımlı görünme sırlarımızı paylaşalım mı ?
özellikle çalışan süslülerle bu konuyu tartışmak isterim. ben kendimden bahsedeyim günlük aylık cilt bakım rutinlerim var genelde serumlar, asitler gua sha gibi şeylerle bakım yapıyorum cildimden memnunum her gün güneş korumamı sürüyorum genellikle ten makyajı yapmıyorum kirpiklerimde lifting yaptırıyorum düzenli olarak çünkü çok düzler bu şekilde rimel de kullanmıyorum. genelde krem allık ve lip balm sürüp çıkıyorum. gözaltlarım biraz çökük geliyor yakın zamanda ışık dolgusu planlıyorum. tırnak bakımım çok sıkıntı çünkü yapsam 3 günde bozuluyor onunla başa çıkamıyorum kıyafetlerimi temiz ütülü kullanıyorum. bir kaç tane pahalı parfümüm var günlük baymadan onları sıkıyorum saçlarımı havayla şekillendiren ürün kullanıyorum genelde iş yerinde 5 dklık fön çekiyorum. ama saçlarımı ikinci güne bekletince inanılmaz düşüyor ve hacmini kaybediyor mesela bunlar benim sorun yaşadıklarım. sizin sırlarınız var mı o temiz bakımlı ve özenli görüntüyü nasıl oluşturuyorsunuz süslüler günlük rutinlerimizden konuşalım mı