güzel ama burnu çirkin kız benim sizce estetikle düzelebilir mi resimli?

süslüler ben hep hayatım boyunca çok güzelsin iltifatlarini duyarak büyümüş birisiyim muhtemelen fiziğim yüzüm güzel olduğu için ama burnum felaket kötü hani boyle hafif kemikli değil bildiğiniz berbat önden çok kötü durmuyor ama yandan pinokyo gibi :( herkes güzelsin dese de ben burnumu hep kafaya taktım yaptırmaya param da olmadı hiç 25 yasindayim artık yaptırmak istiyorum ince derili burnum sizce doğal domuz burnu gibi durmayan uygun fiyatli yapılabilir mi burnum? tabi biraz çene dolgusu da gerekli bana (link: https://www.hizliresim.com/pddayq5 resim)

1. Plastik cerraha sormak lazim burada tek tek fikir vermek kafanizi daha cok karistirir

biz de cok guzelsiniz mi diyelim tam anlayamadim sorunun amacini dolguyla kesin duzelir burnunuz

16 haziran 2023 14:19

2. Hayır süslü niye övesiniz zaten sjsj gecenki soruya ithafen yazdım kendimi beğeniyorum burnum hariç dolgu olmaz bana süslü kalıcı bir şey istiyorum dolgu daha minik az kemikli burunlar için ideal bence

16 haziran 2023 14:21

3. A3 anlamadım demek istediğini:(

16 haziran 2023 14:26

4. Alt çenen de geride

Ben olsam yaptırırdım

16 haziran 2023 14:45

5. Burun estetiğinde uygun fiyat diye bir olay kalmadı süslü ama olur tabii bi doktorla görüşmen lazım.

16 haziran 2023 14:46

6. ben olsam sadece kemiği törpülettiririm, düz olacak şekilde, kaydırak gibi değil. burun düşük de değil zaten, çok hokka gibi küçücük bir burnu kaldırmaz yüzünüz gibi duruyor. zaten siz de öyle sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla, önden de sıkıntı yok demişsiniz.

16 haziran 2023 14:49

7. çene estetiği falan ok ama çene dolgusu çok korkunç duruyor bence, ünlülerde bile. dolgu olarak hiç elletmezdim sanırım.

16 haziran 2023 14:49

8. aşkım seni kandırmışlar

16 haziran 2023 22:28

9. YouTube Betül çakmak short videolarında en aşağı in orada burnunun estetiksiz hali var. Şimdiki hali bebek gibi estetik çok değiştirmiş kızı

17 haziran 2023 08:31

10. Ss sana kötübir haberim var :(