güzel olmama rağmen aşk hayatımdaki bahtsızlığım?

1. Süslüler lütfen linçlemeyin tabii ki herşey güzellik değil. Ama güleryüzlüyüm, mütevaziyim, burnum büyük değil. Acaba böyle olmamdan mı kaynaklı kimse çabalamıyor beni elde etmek için. Elde etmeyi geçtim flört bile çok kısa sürüyor. Muhabbetimin de sıkıcı olmadığını düşünüyorum. Direk cinsellik muhabbetine geliyor. Olmazsa da bitiyor. Sosyal medyada bile yazan olmuyor artık. Daha mı kendini beğenmiş davranmalıyım. Çünkü başka güzel olan kızlara bakıyorum hepsinin burnu havada. Hepsi elde edilemez gibi davranıp kimseyi beğenmiyorlar. Sizce benim hatam böyle olmamak mı? Ya da başka fikriniz var mı?

9 mart 2019 00:50

2. Kendimi güzel buluyorum fakat bende yalnızım. İstediğim kişi olmuyor. Diğerlerini ben istemiyorum. İllede o kişi olsun diye kendimi beklemeye alıyorum. Sanırım hep yalnız kalıcam:(

9 mart 2019 00:52

3. belki de birilerinin yazmasini beklediginiz icin kimseyi bulamamis olabilirsiniz suslu, begendiginize kendiniz yazin bisey kaybetmezsiniz ki

9 mart 2019 00:52

4. Yazmak istiyorum ama bana kendileri yazanlar bile sonradan beni elde etmiş gibi davranıp küçümsedi çoğu kez. Bir de ben yazarsam nolur düşünemiyorum.

9 mart 2019 00:53

5. Ya ben sırf muhabbet olsun diye doğumgünü olmadığı halde doğumgününü kutladım:)))

9 mart 2019 00:54

6. uyku sersemi burnu büyük deyimini algılayamamam peki kdjsljd kusura bakmayın süslü

9 mart 2019 00:56

7. pasif bir kişiliğiniz olduğunu tahmin ediyorum. erkeklerin çoğu hanım hanımcık kadınlara pek yanaşmıyor. tecrübelerime göre erkekler konuşkan ve bir ortamda kendini biraz da olsa belli eden kadınlara daha çok yanaşıyorlar.

9 mart 2019 00:57

8. Yem gibi geldi derken. Cidden yaşadığım ve bıktığım bir sorunu anlattım. Bunun için de güzel olduğum detayını söyledim ki acaba güzel olup egolu mu davranmak gerekiyor bu erkekler ondan mı anlıyor diye. Evet sosyal medyadan tanımadığın hariç kabul etmemek lazım. Ama ben kolay arkadaşlık kurabilen biri değilim genel olarak. O yüzden sosyal medyadan kabul ettiğim oldu malesef. Üstelik gerçek hayattan tanışıp flört ettiklerimde de aynı şeyler oldu. Hep sanki ben onların peşindeyim gibi davrandılar. ilk adımı onlar bile atsa.

9 mart 2019 00:59

9. Aslında yakın olduğum kişilerle çok konuşkanım, ama kolay kolay güvenip yakınlık kuramıyorum. Kötü deneyimlerden ötürü.

9 mart 2019 01:00

10. Anonim 6, evet aynen işte benim sorunum böyle. Ben dünyayı dar eden bir insan olamıyorum malesef. Ne kızlar var bakıyorsun muhabbeti bile yok, sığ ama sırf erkeklerden fazla beklentileri var diye erkekler çırpınıyor. Sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama değişemiyorum.

9 mart 2019 01:01