gaga bulutun clubhouseda iki escinsel influncer dedigi kisiler duyguyla kim?

yagmur cevik bir ss atmisti gecen gun. gaga bulutun clubhousedaki konusmasinda yer alan biri 2 gizli escinsel influencer oldugunu soylemis. yagmurun sansurunun altindan birinin duygu oldugu cok belliydi. dedikoduyu bilen var mi susluler???

1. özaslan olan duygu mu omg

6 şubat 2021 21:05

2. (link: https://hizliresim.com/vqUaWH yagmurun ss’i)

6 şubat 2021 21:06

3. Eşcinsel değildir o, olsa olsa biseksüeldir.

6 şubat 2021 21:39

4. yağmur hala ciddiye alınıyor mu ya

6 şubat 2021 21:48

5. Hala yağmuru fikri olan biriymiş gibi ciddiye alan var evet.

6 şubat 2021 22:30

6. Gaga bulutun yaptigi seyin dogru oldugunu soylemiyorum ama ben dedikodu sayfasina dusunce sadece merak ettim, bu nedenle de size sordum. Lgbti bireylerle bir sorunum asla olamaz, herkesin ozgurce egilimlerini ve askini sonuna kadar yasamasini isterim. Duygu olur, a olur, b olur. Kimseyi yargilamak gibi bir amacim yok susluler. Ozgurluklerini sonuna kadar dolu dizgin yasamak herkesin hakki. Ben tam tersine escinsel iliski yasayan kisilerin "hala" sanki sucmus ayipmis gibi toplumdan iliskilerini saklamasina uzuluyorum. Meraktan yazdigim soruydu sadece. Gaga maalesef agzinin ayari olmayan biri beni de oturdugum yerden meraklandirdi boyle...

6 şubat 2021 22:41

7. gerizekalıya bak, hapisten yeni çıktı hala akıllanmamış. diyelim eşcinsel bunu ifşa etmek ne kadar doğru ? şu ünlü eşcinselmiş dedikodularından nefret ediyorum özel hayata karışıyorlar. lgbt+ haklarına hoşgörülü bir ülkeymişiz sanki de keyiflerine saklıyorlar. gerçi bunlardan bişey beklememek lazım çünkü "tarkan gay olduğunu açıklasaydı türkiyede eşcinsel evliliklere izin verilirdi" yazan gerizekalı da gördüğüm için şaşırmıyorum.

6 şubat 2021 22:44

8. bu gaga daha yakın zamanda youtube'a ben değiştim, akıllandım, bir daha girmek istemiyorum diye video çekmemiş miydi? çekimi yapan kişi de içerdeydi galiba, insan bari başkasını da zora soktum der biraz durulmaya çalışır.

6 şubat 2021 22:48