gazi kimya mühendisliği, odtü gıda mühendisliği veya hacettepe hemşirelik hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba süslüler. bir yandan çalışıp bir yandan okuyacağım. hafta içi iki yarım gün izin almam mümkün görünüyor. ulaşım kolaylığı ve ilgi alanlarım nedeniyle bu bölümlerden birini seçeceğim. buralarda devam zorunluluğu nasıldır? bunlar dışında ankara'daki devlet üniversitelerinde sayısal puanla öğrenci alan çalışarak okunabilecek bölüm tavsiyeleriniz varsa (eğitim fakültesi ve fizik, yazılım ağırlıklı bölümler dışında) yazar mısınız?

1. Hemşirelik okurken hemşirelik yapan(liseden de hemşireleri) arkadaşlarım vardı zor oluyor evet ama çalışanlar çoktu

10 temmuz 2020 12:16

2. Odtü gıda'da okurken hem okuyup hem çalışamazsın. Lablar ve dersler buna izin vermez. Prob olursun ve okulun uzar.

10 temmuz 2020 13:13

3. Odtü gıda için daha detaylı bilgi vereyim. Derslerin devam zorunluluğu var. Derse diyelim gelmedin yoklamadan kalmazsın ama derse gelmeyen biri asla o sınavları yapamaz. Dersler dışında programda gösterilmeyen recitation saatleri vardır. Yani öğrenemediğin için geçemezsin. Ortalaman 2.00 nin altında olduğu sürece okul sana yeni ders de vermez. Ve derslerin yükümlülüğü çok fazla sadece gıdadan değil diğer bölümlerden de ders alacaksın. Onlar da acımasız oluyo genelde

10 temmuz 2020 13:17

4. her türlü odtüye giderdim geçmişe dönsem. ankarada kim müh okuyorum o zamana dönsem odtüyü seçerdim tutuyorsa düşünmeyin

10 temmuz 2020 13:37

5. teşekkürler cevaplar için.

10 temmuz 2020 14:43