geç yanıt yazdın (5+ saat) diye trip atan kişi?

süslüler benim öyle çok tecrübem olmadı. bu 2. kişi hayatımda flört diyebileceğim. flört gibi de değil gibi de. önceden de duyuru açmıştım, ilk günden cinsel konulara girmek istemişti ve bu yaşta bunu anlamadıysan demek ki uzak durmalısın denilmişti ki beni düşündürdü bu yorum da. neyse, bu kişi aşırı duygusal anladığım. daha önceden de kız arkadaşı olmamış hiç. bana neden geç cevap yazdın kendimi kötü hissettim diye trip atıyor. bunlar bana hiç normal gelmiyor. daha dün 1 bugün 2. ama baktığımda da fiziksel olarak çekim hissettim, eğitim olarak aynıyız, aile olarak benzeriz. ama ben bu adamdan kaçayım mı ne yapayım? tehlike sinyalleri bunlar değil mi? ne yapıcam hayatım boyunca yalnız mı olucam? ben de hayatımda biri olsun, güzel şeyler paylaşayım, belki evleneyim istiyorum. düşünceniz neler, özellikle 30+ süslüler yazar mısınız?

1. geç yazmak bence trip sebebi süslü anlamadım neden geç yazdın ki? bana pek de hoşlanmamışsın gibi geldi

15 temmuz 2024 18:02

2. Süslü staj yapıyorum ve çok çalıştırıyorlar, çok yorgundum

15 temmuz 2024 18:06

3. Geç yazan insan nefret. Müsait değilse bile işim var, şimdi müsait değil vs yazılmalı. Laps diye muhabbeti bırakıp 5-6 saat yazan birinden hemen soğuyorum.

4. İş değiştirdim ve yeni şeylere adapte olmak vaktimi ve enerjimi alıyor

15 temmuz 2024 18:06

5. 5 saatte tuvalete de mi gidemediniz? Çok yoğunum mesajlara dönemiyorum müsait olunca konuşalım yazmamışsanız bu basbaya saygısızlık. Bahsi geçen süre 35-40 dk değil ki 5 saat.

15 temmuz 2024 18:07

6. Hatırladım soruyu. İnanma seni sevecek

15 temmuz 2024 18:09

7. Anonim 4 açıklar mısın? Ya cinsellik konularını tabu haline getirmek de istemiyorum ilk günden cinsel ilişki yaşayanlar da var sonuçta. Açıkça yazarsan ne düşündüğünü bir fikrim olur

15 temmuz 2024 18:12

8. aynen ilk günden cinsellik konuştu ama çok duygusal. saf mısın acaba? ilgisiz kalınca kudurmuş ve kendine güvenmediğinden şüphelenmiş muhtemelen. sürekli olmuyorsa 5 saat geç yanıt verilebilir ama sen bunu ilk günden salmalıydın zaten.

15 temmuz 2024 18:17

9. cinsel muhabbet konusunu da katınca demek ki pek düzgün bi insan değil, e sen de bence o kadar yazmadığına göre çok da beğenmiyosun bunu. yalnız kalmaktan evlenmemekten korktuğun için biriyle sürdürmeye çalışcak kadar düşme bence.

15 temmuz 2024 19:09

10. yaşlarınız kaç süslücüm?

15 temmuz 2024 19:24