geçmişi unutabilenler nasil başarıyor bunu ?

susluler 24 yasinda üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. geçen sene ilk kez adı konulmuş doğru düzgün bir ilişkim oldu. öncesinde salak erkekler hep beni oyalamaya çalışır bir şeyleri netliğe kavusturmamaya çalışırdı ben de konusmayi bitirmek istiyorum derdim. simdi diyeceksiniz ki 1 sene geçmiş seyi mi unutamiyorsun. yaz tatili yuzunden surekli evde olduğumdan olsa gerek salak salak o kişiye duyduğum hissi özlüyorum. spor yapıyorum, bilgisayarla ilgileniyorum ama nafile surekli o hissi ve insanı düşünürken buluyorum kendimi. sanki hiç yeni biri olmayacak. karşıma hep onun gibi yavşaklar çıkıyor ve flortum bile yok. siz bu insanları nasıl unuttunuz? instagrama girmeyi bile azaltacagim cunku pandoralarin havada uçuştuğu yerde bir çiçek bile almamış bir insanim

1. unutulmuyor da devam ediliyor suslum'ben 5. sinifta olan yasit biriyim seninle. aslinda kendini gelistiriyorsun, kafani da dagitiyorsun ama iste. bazen bana sosyallesmek iyi geliyor hicbir sey yok dersen tek basina yurumek, kafeye gidip calismak ya da tek kahve icmek iyi gelebilir

gecmiste yasamamak icin yeni olaylar olmasi gerekiyor, ayrica ne iliskiler yasaniyor biz de en guzelini zamanla bulacagiz

18 ağustos 2022 00:11

2. Insallah suslu ya ağzından bal damlıyor. Ama bulamamaktan bile korkar oldum daha bu genç yaşta. Herkes erken evlendiği için kendimi garip hissediyorum

18 ağustos 2022 00:37

3. benimde 2 ay oldu ayrılalı ama ondan önceki ilişkimi unutmam 1.5 senemi almıştı, sonrasında çok güzel bir ilişkim oldu ve ayrıldık , çok üzüldüm 2 aydır ağlıyorum... ben de resim çiziyorum, kitap okuyorum, tek başıma kahve içmeye gidiyorum bazen arkadaşlarımla buluşuyorum o şekilde geçirmeye çalışıyorum. etrafımdaki ilişkileri görünce ben hep yalnız mı kalacağım diyorum ama zamanla bununda geçeceğine inanmak istiyorum umarım sizin içinde öyle olur ve hepimiz  hakettiğimiz güzel insanlarla birlikte olup bu günlerimizi hatırlamayız bile, lütfen üzülmeyin kalbinizden öpüyorum 🌸💖

18 ağustos 2022 00:41

4. Anonim3 cok tesekkurler insallah seneye bu yazdıklarımızı gülerek hatırlariz cunku o insan zaten hayatımızda olur.

18 ağustos 2022 13:36

5. Ben artik cogu seyi unutabiliyorum. Bence isin sirri herhangi bir seyden ya da birinden ayrilik gerceklestiginde takip eden gunlerde o aciyi sonuna kadar yasamak ve kafada bitirmek. Uzeri kapatildiginda uzun bir surece yayiliyor boyle. Her duygunun normal oldugunu ve gececegini dusundugunuzde konu kapaniyor. Bi soz okumustum 1 sene sonra hayatini cok da etkilemeyecek bir seyi kafaya takmaya gerek yok gibi bir seydi. Bence cok dogru. Major kayiplari bu durumun disinda tutuyorum tabi.

18 ağustos 2022 21:34