geçmişteki sevilmemişlik hissini nasıl atlatıyorsunuz?

hiç sevilmedim ve değer görmedim, çok sevdiğim biri oldu beni sadece kullanmak için oyaladı. sonra da başkasıyla oldu ve ona bana yapmadığı her türlü çabayı gösterdi. bütün bunları unutup ben sevilebilir biriyim diyemiyorum. sanki üzerimde bir lanet varmış ve herkes sevilemeyecek biri olduğumu farkedecek gibi geliyor. zaten hiç ilişki isteyen biri olmuyor benimle, hep ıssız adam gibi davranıyorlar. başka kızlara gelince de aşık oluyorlar bağlanıyorlar. gerçi bunu hayatımda bir kez yaşadım ama eminim yani bana ıssız adam olup başkasını sevebilirler. benden kaynaklı bir eksiklik var gibi geliyor bu şekilde davranmalarında.  kısacası herkes için önemsiz oluyorum ve bu kaçınılmaz şekilde hep aynı oluyor. bendeki bu eksikliği bulmaya ve çözmeye kararlıyım. sizce bende ne görüyor da böyle davranıyor olabilirler?

1. Belki size issiz adam olarak gelen insanlari secmekte israrcisinizdir. Yanlis insanlara yoneliyorsunuz ve sonucu husran oluyor gibi geldi. Gecen de bu tarz bi soru vardi, orada da dedim. Lutfen sectiginiz erkeklerin ortak ozelliklerini gorun ve niye ben boyle insanlara yonelip mutsuzluga surukluyorum kendimi diye sorun. Cevap hep gerilerde yatiyor. Ailede saglikli iliski kurmayi ogrenemeyen, sevilmemis, ihmal edilmis cocuklar ileride de bunu devam ettiren insanlara gidiyor cunku baska turlusunu bilmiyorlar, kendilerini degerli gormedikleri, sevilmeyi bilmedikleri icin de devam edip kisirdongude kendilerini heba ediyorlar. Terapiye gidip kokeni bulun, inanin oralardan buyukkk kirilganliklar cikacak.

25 haziran 2020 19:28

2. Süslücüm terapiye gittim ama düzgün birine denk gelemedim malesef hatta kaç terapist değiştirdim. Bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili yardımcı olmadı. Böyle kişileri ben tercih etmiyorum aslında, bana gelenler onlar ve inanın gelen düzgün biri olsa onu seçeceğim. Ama hepsi aynı şekilde oluyor. Yani gelenler böyleyken ne yapmam gerekiyor, ilk adımı da ben atamıyorum ki. Üstelik adım atarken de düzgün olacağı garanti değil. Bana ıssız adam olan başkasına sadık efendi erkek oluyor hem.

25 haziran 2020 19:31