gebelik testi için erken mi sizce?

süslüler selam. reglim her ay bir hafta kayıyor swh bu ay normal gelmesi gereken zamanda azıcık bir şey geldi sonra devamı yok. bunun üzerinden sadece 5 gün geçti. bugün gebelik testi yaptım ama negatif. sizce erken mi oldu? biraz daha beklemeli miyim testin doğru sonuç vermesi için?

1. Gebelikten korkmuyor gebelik istiyor ki negatif cikan testi erken yaptim bence diye kabullenmeme surecine girmis ss. Gordugunuz ara kanama leke seklindeyse yerlesme kanamasi olabilir. Bekleyip 1 hafta sonra yine tekrarlayin bence

11 ocak 2022 13:56

2. 5 gün test için yeterli bi süre hamile değilsiniz

11 ocak 2022 14:36

3. anon1 mesela ekimde ayın 1inde oluyorsam kasımda 8inde oluyorum. her ay bir hafta kayıyor kendi içinde garip bir düzeni var lol gebelikten korkmuyorum tam tersi istiyorum aslında.

anon2, kabullenememe sürecine mi girdim bilmiyorum daha yolun başındayız deneyeli 3 ay oldu bunun bilincindeyim aslında :( yerleşme kanamasına benziyor diyebiliyorum aslında bir kere geldi 1 gün sürdü sürmedi bile ve gitti. en iyisi bir hafta sonra yenilemek sanırım erken oldu test için :d

11 ocak 2022 15:56