gece kulübüne giderken ne giyilir?

ilk defa yarın gece alkollü biraz üst segment bir mekana gidicem ama ne giyilir inanın hiç bilmiyorum :( içerisi sıcak olur gibi ama dışarısı da gayet soğuk (ankara için konuşuyorum). çok abartmamak ama şık görünmek için nasıl bir şeyler giyebilirim?

1. Yaşım 21 ve gideceğim mekanda genelde üniversiteliler olacak

2 ekim 2021 19:06

2. Etek/ siyah pant + siyah (tercihen) / bordo/ lacivert ince askılı bluz. Ustune deri ceket ve siyah bot (topuklu) gibi olabiilir mi?

2 ekim 2021 19:15

3. Jean+büstiyer

2 ekim 2021 19:15

4. Siyah mini elbise, ince siyah kulotlu corap altina siyah bot hafif topuklu. Ustune yine siyah ceket. Gumus ya da altin buyuk halkalar, koyu ojeler... balerin topuzu ya da at kuyrugu.

2 ekim 2021 20:20

5. Aşkım deri ceket al üstüne mekanda çıkarırsın. İçine mini etek veya skinny Jean giy üstüne de crop veya büstiyer. Topuklu ayakkabı halka küpe ve minik bir çanta bitti gittiiii :d

Ben gece kulübüne ilk gittiğimde çiçekli elbise ve sandaletleydim :dddd

2 ekim 2021 21:25

6. İlk kez gideceğin için risk alma skiniy tarzı bir Jean üstüne varsa büstiyer tarzı crop top yoksa askılı ya da biraz gösterişli bir üst giyebilirsiniz. Zaten o tür ortamlarda genelde böyle giyinirler.

2 ekim 2021 21:27

7. A4ün yazdığı kombin biraz abartı geldi bana ya, aşırı hazırlanmış gibi olan insanları görünce garipsiyorum. Ben deli gibi dans etmeye gittiğim için olabilir :( ben 22 yaşındayım kot etek kot şort giyiyorum genelde, arkadaşlarım da öyle. Üstüne crop/büstiyer giyenler oluyor. Bralet giyip onun üzerine gömlek alan oluyor vs.

3 ekim 2021 10:14

8. Kulübe bağlı. Çoğu insan spor gidiyor artık. Kulübe giderken hazırlanmıyor. Ama Arnavutköy-kuruçeşme civarı keko mekanlara millet özenerek gidiyor. Siyah mini elbiseni giy çık işte siyah kilotlu çorpa. Zaten montunu vestiyere vereceksin. Hem şık hem abartılmamış duracak kombin bu bence

3 ekim 2021 13:39

9. İf bilkent mi aşko