geceleri ayna olan yerde uyuyamayan var mı?

ayna korkusu

1. Ben. Hatta yattığım odada ayna bile bulundurmam asla, üstü kapalı vs olsa bile

16 mart 2021 03:14

2. Ben de süslü aşamadım bunu

16 mart 2021 03:17

3. Ben de asamadim, çocukluğumdan beri böyle

16 mart 2021 03:20

4. Ben de öyle. Mobilyacıya yatak odası yaptırırken inatla ayna koyalım demesine en sonunda korkuyorum 1 tane bile kücük de olsa ayna istemiyorum demiştim uzaylı gibi bakmıştı bana. Kücük cocukken bile odada ayna olunca kalkıp kapatıyodum gerçekten korkutuyor beni.

16 mart 2021 03:31

5. Benim hayal meyal hatırladığım bir kabus gibi birşey var ondan olduğunu düşünüyorum ama annem hep vardı çok daha küçükken bile korkardin diyor. Merak ettim sizinki bir sebebe dayanıyor mu? Kabus,birinin dediği birşey vs gibi

16 mart 2021 03:39

6. Benim de bu tarz kabus hikayem var süslü. O kabus tetikledi bence

16 mart 2021 04:06

7. Sevimli canavarlar diye bir film vardı. O filmden sonra kapılardan da korkmuştum😂

16 mart 2021 04:19

8. Bir sey yaşadım ve gece tuvalete kalktığımda bile elimi yıkarken hep suya bakarım asla karşıya bakmam. Bir de eski apartimda benim yatağımın tam karşısında kocaman boy aynası vardi asla oraya bakmazdim

16 mart 2021 11:42

9. Ne yaşadınız son süslü

16 mart 2021 11:47

10. Suslum bosver burada insanları korkutmak istemem. Ama Müslümanım ve aynalar geceleri bazı varlıklarla bizim alem arasında geçiş kapısıdır derler ve tecrübeyle sabit

16 mart 2021 11:53