gecen gunlerde esra danki'yi sormustum?

susluler sezgilerimiz dogruymus eşi nisanlanmis. eşinin vefatindan 4 ay sonra. çocuğunu gram dusunmemis anlasilan.

1. Ayrica esra hanim'in instagram paylasimlarini silmeye, hesabini kapatmaya baslamislar. Youtube'daki yorumlarda var. Annenin izlerini siliyorlar Irmak yazmışlar kizina.

24 mayıs 2021 03:33

2. Soyadı şaka mı?

24 mayıs 2021 03:41

3. Hastaligi sebebiyle cok aci çeken ve her daim kizi ve esine duskunlugu ile bilinen bir hanim Esra hanim. Eşi ise vefatindan 20 gün sonra yeni sevgilisi ile foto paylasmis bir adam. Sanirim konuda haberimiz yok. Kiminin da daha 4. Aydan bir anneye ihtiyaci olduğunu dusunmuyorum henüz annesinin vefatini atlattigini bile sanmıyorum. Adam kendisine aldi ayrica kadini kizi ne alaka?

24 mayıs 2021 03:52

4. Almak sozcugunu farazi kullandım sizin bu amacla kullandiginizi dusunup. Sanirim takip etmiyordunuz. Ayrica kiz 7 yaşında 1 aylik degil.. annesini gayet hatirliyor, yasananlari tanimliyor, acisini yaşıyordur. Nitekim kizin son fotograflarinda da oldukca huzunlu olduğu belli. Pedagojik olarak da pek sağlıklı degil 20 gün sonra sevgilisi yapıp 4 aya evlenmek.. cocuk buyutmelik bir durum yok yani ortada. Buyutulmek istense anneanne var babaanne var. Kadinin topragi bir sogusaydi da sonra pesine dusseydi baba.

24 mayıs 2021 04:01

5. hiçbişeyi bilmem ama kadının yerine kendimi koyunca, kadının annesini babasını düşününce benim canım çok yandı. Ben başından beri esra hanımın takipçisiydim, onunla bağ kurmuş gibi hissediyordum ölüm haberini alınca kendi yakınımı kaybetmiş gibi üzüldüm ağladım, dün de bu olanları görünce inanılmaz canım yandı şahsen. Didik didik takip etmiyordum tabii ki ama yoğun bakım sürecinde esra hanımdan haber almak ve sonrasında kızının havadislerini almak için kayınvalidesini takip ediyodum. Nişan fotoğrafları feedime düştü. Gerçekten çok üzüldüm ve benim vicdanıma ve empatime göre biraz daha beklenmesi lazımdı esra hanıma ve emanetine saygı için. Bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum.

24 mayıs 2021 10:24

6. Önceki soru silinmiş galiba süslü ben bulamadım. Ayrıca Esranin hesabı da yok Instagram'da Şok oldum. Kayınvalidesi de hesabını private yapmış

24 mayıs 2021 12:50