gelin makyajı ruj rengi sorunsalı?

iyi geceler öncelikle hepinize yakın zamanda nikahım var ve sorunum şu ki bana nude tonlu ya da açık renk rujlar asla yakışmıyor. mevsimsel renk paletim dark winter beyaz tenli siyah saçlıyım, günlük hayatımda da hep koyu tonlu rujlar kullanıyorum. gelin makyajında koyu renk rujlar artık pek kullanılmıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum yakışmayan bir şeyi de sürmek istemiyorum açıkçası benimle benzer olan süslüler ruj rengi ya da direkt ruj önerilerinizi bekliyorum.

1. Ss, cilt alt tonunu blemiyorum, ama gül kurusu veya bir tık koyusu gibi bir renk denedin mi? Çok açık değildir çünkü. Morumsu renkler de olabilir, mürdüm mesela. Ya aslında senin düğünün, istersen siyah sür kim ne diyecek?

15 ağustos 2024 02:11

2. Gül kurusu diyecektim ben de

15 ağustos 2024 02:33

3. Günlük hayatta dahi kirmizi ruj kullandigim icin dügünde de kullandim ve makyajin geri kalan kismi abartili olmayinca gayet oldu.

Koyu Kiremit tonlarina yönelebilirsiniz: mac marrakesh ve chili gibi. Daha acik ve dogal olsun ama nude olmasin derseniz kesinlikle mac devoted to chili tavsiye ediyorum. Kesinlikle bir deneyin bence.

15 ağustos 2024 03:17

4. her gelin aynı olmak zorunda değil ya. kırmızı kullanın bordo kullanın ne de güzel olur.

15 ağustos 2024 06:47

5. ben de winter'ım çok kırmızı ya da koyu renk kullanmak istemediğim zamanlar orta renk nude bir rujun iç kısımlarına kırmızı ruj sürüyorum güzel durutor

15 ağustos 2024 09:02

6. Bence kendinize ne yakıştırıyorsanız onu kullanın, beyaz ten siyah saç için kırmızı ruj müthiş durur düşüncesindeyim (ama doğru tondaki). Ben şayet bir gün evlenirsem kırmızı oje, kırmızı ruj kullanmayı isterim, çünkü seviyorum.

15 ağustos 2024 09:38

7. a1 süslü soğuğa yakın nötr alt tonluyum gül kurusu hiç denemedim dediğin gibi olabilir mor-mürdüm tonlarını severek kullanıyorum olmadı bu tonda rujları hafif sürüp daha doğal bir görüntü yakalayabilirim.

a3 süslü çok teşekkür ederim dediğin rujlara mutlaka bakacağım.

a4, a6 haklısınız süslüler sadece çok abartı ya da alaturka durmasından çekiniyorum çünkü gelinliğim pek sade bir model değil işlemeli bir gelinlik.

15 ağustos 2024 10:26

8. Nasıl bir göz makyajı olacağına bağlı alaturka durması, soğuk tonlarda çok durmaz gibi

15 ağustos 2024 10:58

9. Süslü mac brick ola ya bi bakabilirsin bence çoğu kişiye yakışacak bir ton nude da değil hafif bir göz makyajıyla hoş durabilir

15 ağustos 2024 11:43

10. benim renk paletim de dark winter süslü ve gelin makyajı için önerebileceğim rujlar romand sweet pea, romand burnt heart ve romand icy. koreliler renk paletlerine göre kozmetik ürünleri yapmakta çok başarılı bu rujların hepsi uygun bizim palete.

15 ağustos 2024 12:00