1. Genital bölge kararması başlığında 6. Girdi işinize yarar diye düşündüğüm için kopyala yapıştır yapacağım:
sonunda çözümünü bulduğum sorundur
ve biliyorum ki bir çok arkadaşımızın psikolojisini bozuyor bu durum.
bu yüzden uyguladığım ve %100 çözüm olan çözümü sizlerle paylaşmak istiyorum -ki birilerine faydamız dokunursa ne mutlu bana.
bu formül aynı zamanda koltuk altı kararmaları içinde kullanılıyor.
malzemeler;
- pirinç sabunu + bir adet steril tırtıklı yüz yıkama pedi
- çeyrek limon + 2 çay kaşığı karbonat + 1 çay kaşığı zerdeçal tozu
- oksijenli su
* gece yatmadan önce ılık su ile genital dış dudaklarımızı pirinç sabunu ile güzelce köpürtüp ped ile 2 dakika kadar masaj yaparak temizleyip duruluyoruz.
* ardından limon+karbonat+zerdeçal tozu karışımını elimizle yine dış dudaklara mesaj yaparak uyguluyor ve kurumasını bekleyip uyuyoruz
*sabah geceden kalma limonlu karışımı arındırıp yine pirinç sabunu ile 2 dk kadar yıkayıp arındırıyoruz.
* ardından bir pamuğa oksijenli su sürüp tampon hareketler ile dış dudaklarımıza uyguluyoruz.
(bunu gün içinde 1 kere daha yapmakta fayda var)
dipçeler:
1- ürünler rahim ağzına ve iç dudaklara değdirilmediği sürece hiç bir şekilde yakma yapmıyor.
2- zerdeçal ilk başta daha beter boyuyor gibi gözükebilir ama korkmayın arındırdığınız anda hiç bir şey kalmıyor. lakin bu boyama sebebi ile en az 2 iç çamaşırı + üst 'ü gözden çıkarmanız gerek.
3- her gün üşenmeyip yapmaya devam ederseniz 10. günde baktığınızda rengi açılan bölgeleri görüp henüz tam açılmamış bölgeleri görünce dehşete düşmeniz olası. merak etmeyin 20 gün sonra bölge tamamen açılacak.
4-adet döneminde genital bölgenize sadece oksijenli su sürün (günde 3 kere uygundur)
5- limonlu karışım aynı zamanda uygulandığı bölgedeki tüyleride inceltecektir.
6-ağda ve epilasyondan sonraki 3 günde sadece limon + karbonat'ı kullanın.
-----önemli: renk açıldıktan sonra adet dönemlerinizde oksijenli su'ya, ağda / epilasyondan sonra ise limonlu karışıma , ayda 1 kerede duşta pirinçli sabun'a devam ederseniz bir daha kararma olmayacaktır.
kaynak: ben :)
denek : 1 adet ben , 2 adet kuzen ve 3 adet arkadaş