genital bölgemle bacağımın arasında bir yerde şişlik var?

süslülerim merhaba. son birkaç saattir genital bölgemle bacağımın arasındaki o katlanma yerinde bi hassasiyet vardı, tahriş olmuş gibi hissettim hani böyle ped tahriş eder ya o his gibi. hametan süreyim diye banyoya gittim bi baktım o dediğim genital bölgeyle bacağımın katlanma bölgesinde, bacağıma doğru bir yerde dokununca yumuşak beze gibi bir şey hissediliyor. derinin de üstü kızarmış. kontrol ettim diğer tarafta öyle bir şey yok, solda bariz beze gibi bir şey var. bir anda elim ayağım boşaldı çok korkuyorum şu an sizce ciddi bir şey midir? daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? inanılmaz panik oldum ya kadın doğuma mı gitmeliyim?

1. a1 süslü sivilce gibi başı yok ve sivilceden daha büyük. bilmiyorum başta aklıma gelmedi ama çıban mı acaba

17 mayıs 2021 00:54

2. Ay benim de genital bölgemde başı olmayan iltihaplı sivilceler çıkar arada. Hem de büyük büyük, sert. Kıl dönmesinden dolayı da oluyo. Patlayınca iltihap veya ufaktan kan akıyo sonra sönüp gidiyo, kendi haline bırakıyorum oynamıyorum. Tabii ki kadın doğum > kendi haline bırakmak. Kontrolden zarar gelmez.

17 mayıs 2021 00:58

3. a3 off bilmiyorum süslüm ya. sivilce olmak için hafif büyük ve ele gelen bir şey olunca korktum. ucu olsa veya ne bileyim irin olsa sivilcedir çıbandır derim biraz rahatlarım ama sadece nohut büyüklüğünde bir şişlik var. doktor randevusu alacağım en kısa zamanda umarım bir şey yoktur ya, aşırı tırsıyorum şu an :'( internete bakmak gibi bir aptallık yaptım bi de off

17 mayıs 2021 01:08

4. a4 süslü öyle yağ bezeleri kısa sürede geçiyor mu ki yani ne kadar gözlemleyeyim? cildimle alakalı da bir şey var sanırım çünkü tam o bezenin olduğu yer kızarık ve iç çamaşırımın kenarı değdiği zaman hafif acıyor.

17 mayıs 2021 01:09

5. birkaç gün bekleyeyim o zaman eğer sivilce benzeri bir şeye dönerse sorun yok ama eğer düzelmezse doktora giderim süslüler. çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

17 mayıs 2021 01:19

6. a5 süslüm bi anda fark edince ne kadar panik oldum anlatamam ya :(( maalesef sağlık konusunda çok korkak biriyim hemen aklıma en kötü senaryolar geliyor. umarım önemsiz bir şeydir :((

17 mayıs 2021 01:20

7. a5 süslü sen çıban olduğundan eminsen sıkıntı olduğunu sanmıyorum, annemin de çıban çıkarmaya yatkın bi yapısı var belirli aralıklarla bir yerlerinde çıkıyor hep ilaç vs kullanıyor geçiyor.

17 mayıs 2021 01:26

8. a4 çok sağ ol süslüm <3

17 mayıs 2021 01:26

9. kil koku iltahabidir muhtemelen. o bolgede cikan sivilceler genellikle uc vermeyen kistik yapida oluyor. fucidin surerek iyilesmesini hizlandiriyorum ben.

17 mayıs 2021 11:35

10. Kış dönmesi, sivilce benzeri bir şeydir muhtemelen süslü. O bölgede iç çamaşır sürtmesinden dolayı sık olur. Yani ben kasık gibi anladım bacakla genital bölge dediğiniz için. Bartholin denmiş ama o vajina içerisinde yer alır yani bartholini bilip yerinden haberdar olmamak ve b şekilde insanları korkutmak da ayrı tuhaf.

17 mayıs 2021 13:55