gerçekten sosyal medyada internette ilham aldığınız ya da size rol model olan kişiler var mı?bazen yorumlarda görüyorum?

benim hayatımı değiştirdin bana ilham oldun senin sayende yaptım gibi cümleler.bende bu durum hiç yok.sizde böyle bir etki bırakıyorlar mı

1. Hayır, özellikle türklerden sıfır, zaten hepsi yabancıları ve birbirini copy paste yaptığı için aynı tarz ve şeylerden 152526272 tane çıkıyor ortaya.

31 mayıs 2024 15:50

2. şu yaşımda artık kendi karakterim oturmuş olduğu için öyle bir şey olmuyor ama 11 - 12 yaşlarımda ingilizce öğrenmeye başlayıp, yabancı şarkılar dinleyip, dinlediğim kişilerin röportajlarını okudukça/dinledikçe ufkum genişlemişti resmen ve evet onların fikirlerinin şimdi feminist olmamda ya da bazı konularda türk kafasından uzak fikirlerimin olmasında etkisi var. örnek olarak christina aguilera'yı gösterebilirim, hatta bu kadını var mısın yok musun'da gördükten sonra yabancı müzik dinlemeye ve ingilizce öğrenmeye başlamıştım. bazı şarkılarının sözleri ve röportajlarında söylediği şeyler ergenlik dönemimde kişiliğimi bayağı şekillendirmişti.

31 mayıs 2024 19:10