geri dönmesini istediğim eski sevgilim instadan onu engelledim diye hırs yapmış sanırım?

arkadaşı aradı neden engelledin sormamı istedi dedi. ben engelledikten 2 saat sonra hemen fark etmiş. ben de hala aklında olabilirim diye düşündüm ama bir adım atmıyor engeli de kaldırmadım hala. açsam mı yazar yoksa yazacak adam zaten yazar mı bana bir akıl verin. 29 yaşındayız bu arada ikimiz de engelleme falan diyince 17 yaş olayı gibi ama (gizlinot: swh)

1. Ulaşmak isteyen her türlü ulaşır. Ben oluşturabileceği diğer hesapları bile engelledigimde bana tehdit mesajı yazmak için başka bir telefon numarasıyla insta hesabı açmisti. İsteyen yolunu buluyor

11 kasım 2023 21:29

2. 29 yaşında bir insan böyle şeyler yapmamalı ya :/ sevgilin senden çok daha aklı başında biri gibi duruyor, umarım geri dönmek gibi bir hata yapmaz.

11 kasım 2023 21:38

3. Onun benden akıllı olduğunu nerden çıkardınız anlamadım beni engelleyen kendisiydi muhtemelen flörtü falan olmuştu ondan engelledi. Kaldırdığını fark edince de ben engelledim.

11 kasım 2023 21:57

4. Ay bana bir akıl verin :( şimdiye kadar unutamadığım en uyumlu olduğum eski sevgilimdi

12 kasım 2023 01:00

5. a2 ne alaka amk ya

12 kasım 2023 01:15

6. Bir yanda kendisine Geri dönmesini, yazmasını istediği insanı engelleyen? diğer yanda da Neden engellendiğini anlayamayan ama engellendiği halde kendi ulaşmaya çalışarak o kişiyi rahatsız edebileceğini düşünüp sebebini arkadaşına sordurarak öğrenmeye çalışan bir insan var. Aranızdaki seviye farkını umarım şimdi daha net görüyorsundur.

12 kasım 2023 15:25

7. kendisi beni engelledi diyorum önce neyse benden üstte olsun gocunmam. Cevabından engeli kaldırmam gerektiğini anlıyorum ama.

12 kasım 2023 15:52

8. Süslücüm üst alt değil konu yani kırıcı olmak istemedim sana karşı, kusura bakma. Sonuçta engellemek bana ulaşmanı istemiyorum anlamına gelen bir şey. Evet ayrıldıktan sonra ilk o engellemiş, Flört buldu diye engellemek de bana göre gereksiz ama en azından senin yaptığından daha anlaşılır. Koca koca kadınların bile Yazacak adam yazar, engellesem başka yerden ulaşır, kapıdan kovsam bacadan girer diyerek bunları güzel bir şeymiş gibi anlatmasının erkekleri hayırdan anlamayan, tacizci birine dönüşmeye teşvik ettiği kanaatindeyim ve çok zararlı buluyorum şahsen. Engellemek kesinlikle bir erkeğin bana ulaş sinyali alacağı bir şey olmamalı, Böyle taktikler yaparak bunları normalleştiriyorsunuz farkında değilsiniz.

12 kasım 2023 20:50

9. Süslü demek istediğini anladım şimdi de arkadaşıyla konuştuğumuzda zaten kendisinin beni engellemesini saçma bulduğumu açtığını görünce de benim onu engellediğimi, benimle iletişim kurmaya da çekinmesini gerektirecek bir durum olmadığını ihtiyacı olduğunda arayabileceğini vs söyledim. Yani sakın benimle konuşmasın diyip de yazmasını beklemiyorum zaten.

12 kasım 2023 21:44