giydiğim her ayakkabı ayağımı vuruyor?

babet ve loaferi geçtim artık onları hiç giyemiyorum ama nerdeyse tüm markaların spor ayakkabıları bile ayağımı vuruyor. bugün superstar giydim ayağımı arkasını sıyırdı resmen :( buna bi çözüm var mı

1. Süslü botlarda falan pamuk koyuyordum ama spor ayakkabılarda hiç çaresini bulamadım. Gerçi beni her ayakkabı vurmuyor 2 tanesi böyle oldu. Numaranızı mı yanlış alıyorsunuz acaba ya tabanlık falan mı deneseniz?

9 nisan 2022 10:42

2. Benim de böyle. Derim çok ince bu yüzden ne giyersem giyeyim hemen yara oluyor. Ben acıya alıştım artık hiç yokmuş gibi davranıp yürümeye devam ediyorum

9 nisan 2022 11:00

3. soruyu ben açtım sandım :D

babet loafer sneaker terlik ne giysem vuruyor. vurdu diye yenisini aldığım kaçıncı çift terlik ve ayakkabı bu.. ben çareyi kısa mesafe giymekte buluyorum kısa mesafede vurdukça vurdukça bi süre sonra vurmamaya başlıyo. asla babet çorabı kullanmıyorum. bir de vuran kısma ped yapıştırabilirsin. vurduğundan dolayı mıdır nedir bütün ayakkabılarımın çoraplık kısmı yırtılıyor nefret ediyorum o görüntüden

9 nisan 2022 11:05

4. Bence yanlış çorap kullanıyorsunuz süslü. Özellikle spor ayakkabı ile babet çorabı ya da patik çorap gibi olanlardan değil de, biraz daha uzun olan bileği saran çoraplar giyerseniz vurmaz

9 nisan 2022 11:06

5. hele hele daha korkunç bir şey var ayakkabı ayağımı vurduğu yetmezmiş gibi bir de çorabımı aşağı çekiyor. nasıl çorap giyersem giyyim çekiyor haliyle daha da vuruyor bu sefer :D

9 nisan 2022 11:18

6. Topuk gömleği al thank me later

9 nisan 2022 12:20

7. Şimdi de bi ayağımı vurdu diğerini vurmadı. Ayakkabı aynı ayakkabı, ayak aynı ayak:D gerçekten deliricem. Bu arada crocs terliklerin bile ayağımı vurmuşluğu var.....

9 nisan 2022 12:20