yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    giyim magazalarinda satilan gunes gozlukleri?

    bu gozlukleri kullaniyor musunuz ve memnun musunuz? ben yillardir ozellikle mangonun gozluklerini cok begeniyorum ama cesaret edemiyorum zaten normal insanlara gore daha hassasim gunese karsi + goz kurulugum var. ama ozellikle kemik cerceve vintage gozlukleri bi gozlukcuden almaya kalksam 500 liradan asagi bulunmuyor. magazada satilan gozluklerde de uv400 filtre oldugu yaziyor. daha bugun h&mde gordum gozlugun kenarina kucuk bi kitapcik eklemisler filtre turu hakkinda bilgi ve garanti belgesi vardi icinde. ne dusunuyorsunuz? 

    1. Benim de alerjik gözlerim var süslü, mango gözlükleriyle iyi anlaştım. Elbette mükemmel kalite beklememek gerekiyor. :/

    8 mart 2020 17:26

    2. yok ya 50 liraya tabii mukemmel kalite beklemiyorum da durduk yere sagligimdan olmayayim diye dusundum. ama koskoca firma yalandan uv400 filtre var ibaresi kullanmaya cesaret edemez diye dusunuyorum bi yandan da. uzmanlar da gunluk kullanim icin uv400'un yeterli oldugunu soyluyorlar. metal cerceve gozluk kullanamiyorum cunku burun kemerine temas eden seffaf topcuklar iz yapiyor burnumda, sinir oluyorum. e gozluk takmayinca da bas agrisindan, gozlerimi kismaktan bi hal oluyorum. (durduk yere tum dertlerimi dokmem? djhdjkw) 

    8 mart 2020 17:34

    3. Ben mango'dan ve marks and spencer'dan aldim bir kac kere gecmis yillarda ama bir rayban ile aralarinda cam kalitesi olarak daglar kadar fark var mesela. Ikisini ayri ayri gunesli havada takinca giyim magazalarinda satilanlari bir daha takamam dedim. Bir de sap kisimlari cabuk yipraniyor vs. yani oradan alip bir sezon takacaginiza para biriktirip gunes gozlugu uzerine isim yapmis markalardan alin derim. Sezon acilmadan once boyner'de atasun'da cok indirimli bulunabiliyor.

    8 mart 2020 17:40


    4. Ben de optikçiler harici güneş gözlüklerine çok ön yargılıyım ama dayanağım yok. Mangodan alıp, atasunda cam taktırmayı sorabilirsiniz belki yaparlar süslüm 

    8 mart 2020 18:29