gobekte kahverengi cizgi - linea nigra?

merhaba susluler, gobek deligimden asagiya dogru uzanan, ten rengimden cok az koyu, belli belirsiz bir cizgi oldugunu fark ettim. hamilelerde olusan gobek cizgisi (linea nigra) gibi, ama daha acik renk. belki daha once de vardi ben yeni fark ettim, belki de yeni olustu. hamile degilim, bu yuzden merak ediyorum, hamile olmayip bu durumu yasayan var mi?

1. Belirli belirsiz bir şekilde var bende de uzun zamandır

6 nisan 2020 22:58

2. Bende de var çok enteresan çatlağa da benzemiyor

6 nisan 2020 23:08

3. pcos veya adrenal bir sorundan dolayi olusabilirmis diye okudum. ostrojen fazlaligindan kaynaklaniyor olabilirmis. bazi pcos belirtileri gostersem de hormonlarim normal seviyede oldugu icin pcos tanisi konmamisti bana. ostrojen degerim de normal, anlam veremedim o yuzden bunu fark edince.

6 nisan 2020 23:11

4. Bende de var hamile olmadıgım halde. 4 yaşında bir çocuğum var yani hamileliğin üzerinden 5 sene geçti. Özellikle son bir kac aydie daha belirgin bende acaba hamile miyim diye düsündüm ama degilim.

6 nisan 2020 23:13

5. Bende çocukluğumdan beri var. Hava almadığı için kararmıştır diye düşünüyordum. bi adı olduğunu buradan şimdi öğrendim

7 nisan 2020 10:17

6. Sizde de olduguna gore normal herhalde :) esmer tenlilerde daha sik gorulurmus.

7 nisan 2020 12:40