golden goose purestar modelini beğeniyor musunuz yoksa hi star'dan şaşmamak mı gerek?

fikirlerinize göre alışveriş yapacağım

1. bence purestar net daha güzel ya

4 kasım 2021 11:53

2. hi star'ların 36 stoğu yok ya bende gümüş olana bakıyorum ama yokk. stoklar yenilenir mi ki?

4 kasım 2021 12:19

3. pure star üzerinde eskitme olmayan modeliydi sanırım. Yani bu markanın olayı eskitme ben olsam bir tane gg alacaksam eskitmelisini tercih ederim. Ama birden fazla gg alacaksam purestar ı da alırım çünkü onun da modeli çok güzel ve klasik. Hi star tabanı kalın olanlara deniyor illa hi star değil de sstar'ın tüylü olanlarını tercih ederim tek gg alacaksam da.

4 kasım 2021 15:07

4. Bende bu model var aşırı tarz duruyor herkes soruyor giydiğimde (link: https://www.mytheresa.com/euro_en/golden-goose-superstar-faux-fur-and-leather-sneakers-1885675.html Model)

4 kasım 2021 15:09

5. Ek olarak histar ların bağcıkları kirli gibi ya onu beğenmiyorum hiç ya. Bir de denemiştim tabanı rahatsız geldi. İlgilendiğim yerden soru çıkınca ben resmen dldlf

4 kasım 2021 15:10

6. ay süslüm çok güzelmiş bu model ama yok ki trde böylesi bak ben sana beğendiklerimi atayım sen yorum yap adfds

4 kasım 2021 15:49

7. (link: https://www.beymen.com/p_golden-goose-hi-star-beyaz-kadin-deri-sneaker_893336 1)

(link: https://www.beymen.com/p_golden-goose-pure-pudra-beyaz-kadin-deri-sneaker_860601 2)

(link: https://www.beymen.com/p_golden-goose-hi-star-beyaz-kadin-deri-sneaker_932917 3)

en çok beğendiğim model 1'di. ama 36sı yokk :(( bu yüzden 2-3 arasında kaldım. 2'nin arkası pullu olanı illa olsun demiyorum onda emin değilim hala. 3 numarada güzel ama tabanı aşırı eskitme, tabanı 1 gibi olsaydı düşünmeden 3ü alırdım.

araştırınca purestarlarda kombinlerde çok güzel duruyor ama sen ne diyorsun süslüm?

4 kasım 2021 15:55

8. seninkinden varmış ama 36sı yok:((

4 kasım 2021 15:58

9. Pullu simli sevmiyorsun sanırım hiç pullu olan yok. 1 çok sönük bir ayakkabı, 2 klasik pure işte olayı yok, 3 çok güzel ben de siyahlı leoparlı böyle bir model daha beğenmiştim bulursam atıcam. Ama resimde öyle gözüktüğüne bakma her üründeki eskitme farklı oluyor bu fotoğraflarda çok patlak dursa da aldığın ürün çok eskitmeli olmayabiliyor.

4 kasım 2021 16:35

10. Online stoğu yoktur beymen veya gg yok mu olduğun şehirde