gossip girl/küçük sırlar konuşalım mııı?

küçük sırları küçükken çok severek izlerdim. su inanılmaz gıcıktı nefret ederdim. ayşegül ve çetine bayılırdım. arzu çok mıymıntıydı ondan da nefret ederdim. gossip girl e de geçen hafta başladım 2. sezondayım. gossip girl daha güzelmiş. burda da serenayı çok sevmiyorum. blair ve chuck a bayılıyorum. diğer karakterlerde tuzu biberi işte dizinin.

1. Küçük sırlar ve gossip girl'ün uzaktan yakından alakası yok rezil etmişler diziyi. Su uyuzu nerde asalet simgesi serena nerde. Ayşegül müydü merve boluğur orda da kfjfjf acemi cadı'sa ayşegül değil miydi?

22 ağustos 2021 16:09

2. Aynen iki karakterin adı da Ayşegül.

Serena'yı asil bulmuyorum ben ya. Dümdüz zengin bebesiydi dan ile ilişki yaşadıktan sonra normal biri oldu sadece

22 ağustos 2021 16:13

3. offf dizimag ve gossip girl zamanları. blair ve chuck gördüğüm en toksik çiftti. seni seviyorum ama beraber olamayız, şu olur ama beraber olamayız, beraber olmamamız seni sevmediğim anlamına gelmez???? en bayıldığım şey blairin tarzıydı. yaşasın etekler ve elbiseler ♥️ küçük sırları hiç izlemedim orada çetin ve ayşegül blair ve chuck mı oluyor

22 ağustos 2021 16:16

4. ben gossip girlü yarım bıraktım yaa spoiler yedim bi de biliyorum şu an gg'ün kim olduğunu. küçük sırları 4-5 sene önce internetten baştan sona izlemiştim, pişman değilim :D evet anonim 3 çetin ve ayşegül blair ve chuck oluyor. bence onların arasındaki ilişki de güzeldi yani küçük sırlar da fena değildi izlemesi keyifliydi.

22 ağustos 2021 16:23

5. Katılıyorum süslü aşırı toksikler ama aralarındaki çekim beni de ekrana çekiyor hahah

Bence arzu+ayşegül=blair. Blair serenanın en yakın arkadaşı, annesi dış görünüşüne takık, serenayla arası kötü olunca ona kötülük yapıyor falan bunlar her iki karaktere paylaştırılmış küçük sırlarda.

22 ağustos 2021 16:24

6. Neee biliyor musun dedikoducu kızın kim olduğunu? Spoiler verme de tanıdık mı? :D

22 ağustos 2021 16:27

7. çok tanıdık biri :d ben de ggyi yarım yamalak izledim ama genel olarak hakimim. oradaki dünya ne kadar büyüleyici olsa da böyle kimin eli kimin götünde belli olmayan dizileri pek ciddiye alamıyorum

22 ağustos 2021 16:48

8. Ya zaten çerezlik bir dizi. Bende yemek yerken, bulaşık yıkarken falan açıyorum genelde ya da kafam çok dolu oluyor biraz boş atayım diyorum izliyorum

22 ağustos 2021 16:52

9. ay evet süslü ben de bi kere depresyondayken bi bölüm izliyim dedim 5-6 bölüm izlediydim gerçek dünyadan kaçmak için ideal bi dizi

22 ağustos 2021 16:53

10. Ya ben chuck'ı sevenleri anlayamıyorum. Diziyi geçen sene izledim 2. Sezon sonuna kadar. Belki lisede filan izleseydim severdim bilmiyorum ama leş gibi bir tip bence. Zaten dizide sevdiğim bir tane bile karakter olmadığından izlemeye devam edemedim. Blair'ı sevecektim ki o salak da gidip chuck'la sevgili oldu... şimdi düşününce küçük sırlar'da da sevdiğim kimse yoktu. Karakterlerin derinliği yok ve sorunlarıyla empati kuramıyorum çünkü dertleri dert değil. Bundan dolayı muhtemelen.

22 ağustos 2021 18:30