gratis beauty hakkında sorularım var süslüler ?

kızlar öncelikle iyi akşamlar. 2 hafta içinde annemle tatile gitme planımız var, tatilden önce ipek kirpik manikür pedikür ve agda yaptırmak istiyorum. ipek kirpik ve manikür pedikür için aklıma ankara tunalı gratis beauty geldi ama tam emin olamadım şikayet var da kötü yorumlar okudum. ben de size sormak istedim yaptırdınız mı memnun kaldınız mı ?  bir de bu soruyu da ekleyeyim. ankara’da bildiğiniz güvendiğiniz ve fiyatı uygun olan agda için bir yer biliyor musunuz ? hepsi bu güzellik salonunda da olabilir ama uygun fiyatlıysa olabilir. ben çukurambarda oturuyorum. bildiğiniz yerler bahçeli emek kızılay tunalı balgat ın herhangi birinde olursa cok iyi olur :) cok teşekkür ederim.

1. Takipteyim

12 temmuz 2018 23:20

2. Belki temiz değildir diye gitmek istemeyebilirsiniz ama belisima kuaför kızılayda ve komple ağda ( tüm bacak, tüm kol, özel bölge, koltuk altı, kaş, bıyık) 25 tl. Sürümden kazanıyormuş diye duydum o yüzden bu kadar ucuzmuş. Bir bakabilirsiniz.

13 temmuz 2018 00:14

3. Teşekkürler 2.anonim. Peki siz gittiniz mi biliyor musunuz ? Yoksa sadece aldığınız duyum mu ?

13 temmuz 2018 00:56

4. Kardeşim gitti güzel diyordu. Ama çok kalabalık oluyor.

13 temmuz 2018 14:54