gratis bi milyoncu gibi olmuş ?

1. Bayadır gitmiyordum internetten dr bakmıyordum görseller bile bim havasında. Hele bi Beaulis fun diye bir şey gördüm komedi. Lykd ct taklidi yapmış djxjdkxjdjxjxjd Bunları alıp kullanan var mı?

25 şubat 23:25

2. ss alıp kullanan vardır tabii ki insanların parası yok?

25 şubat 23:25

3. Ben de öğrenci oldum ama yüzüme abuk subuk şeyler sürmediğim için cildimde komedon saçma sapan şeyler yok. Yüzüm beaulisin dandik fondotenin fiyatından daha önemli. Öğrenciyken bile indirimde kaliteli şeyler alıyordum o yüzden konuşma.

25 şubat 23:34

4. sanane isteyen istediğini kullanır kozmetik zabitasi misin sen başımıza

25 şubat 23:35

5. Diş fırçalarının arasında köpek yattığını gördüğümden beri gitmiyorum

25 şubat 23:36

6. Öğrenciyken 12 20 TL'lik ruju alırken bile düşünerek alıyordum. İndirim öyle yüksek fiyattan çok düşük fiyata düşmüyor artık. Alım gücü eskisi gibi de değil. Kaliteli ürüne erişme imkanı çok zor. Küçümsediğin ürünleri bile zor alıyor insanlar.

25 şubat 23:38

7. Valla rossman varken gratise girmiyorum bile artık illa uygun bir marka ürün alacaksam isana alıp geçiyorum

25 şubat 23:40

8. Geçen bir oyuncu makyajı yapılırken paylaşmıştı. Ona bile beaulis dudak kalemi kullanıyorlardı (gizlinot: Caramel bilen bilir) ama siz çok zenginler kullanmayın. Size basit kaçar

25 şubat 23:40

9. Bugün sözlükte her şeye bok atıp random anıran biri var bu o asalak yine kesin. Sana bilmediğin şeylere mabadından sallaman için para verdilerse git ötede havla ne de olsa onlar arkadan havlar rav rav rav Rav ;)

25 şubat 23:44

10. Evet var başka soru?