gratis ruj iadesi alıyor muuu?

bugün aldım eve geldim hiç olmadı yakışmadı. birkaç ürün daha almıştım satıcı olmazsa getirirsiniz demişti ruj da dahil mi bilemedim

1. Olmazsa getirirsiniz denilebilecek ne satılıyor gratiste? Çorap? Açıp kullandığınız kozmetigi ayıplı olmadığı sürece kim niye alsın...

4 ekim 2022 18:46

2. Tabii ki iade edebilirsiniz şartsız koşulsuz iade bu demek zaten özellikle tester olmadığı için bunu yapıyorlar zateb

4 ekim 2022 18:48

3. Nickini bilmeyenkadın diye okudum ss, sana daha uygun olurmuş aslında swh

4 ekim 2022 18:54

4. Alıyorsa tekrar satılıyor mu :((

4 ekim 2022 19:02

5. Gratiste teninize uymayan/beğenmediğiniz ürünleri değiştirebiliyorsunuz arkadaşlar. ruj da dahil böyle bir hakkımız var

4 ekim 2022 20:00

6. Iade alınan rujlar ne oluyor?

4 ekim 2022 21:03

7. watsonsda calısan bi arkadaşım vardı gratisin iade değişim aldığı ürünleri eritip şeklini düzeltip paketleyip tekrar sattığını söylemişti.

4 ekim 2022 23:49

8. A1 tam süslü sözlüğün özeti değil mi ya? 1-2 başarısından dolayı üstten konuşarak En iyisi, en doğrusu kendisi sanan ama içten içe mutsuz ve toksik insan tipi:d

5 ekim 2022 01:33

9. a7 allahaşkına buna inandım deme ya sjdkfjddkl lorealin pastelin şununbunun hepsinin ruj kalıpları mevcut gratiste, eritip kalıba döküyorlar tek tek, tekrar ambalajlıyorlar ve satıyorlar he mi. hey yarabbiiiiim

5 ekim 2022 03:17

10. Değişim oldu süslüler ürünleri de outlet mağazalarına gönderiyorlarmış