gratiste sahte ürün mü satılıyor ?

annemi lazer icin beklerken lazerci kadın telefon ekranında gratis sayfasını gördü alma oradan çalışanı ağzından kaçırdı sahte ürün satılıyor dedi. bana krem satma vs bi çabası yoktu yalnız öylesine söyledi. böyle bir şey duydunuz mu? jeuvenile krem bakıyordum tam da.

1. Lazerci kadın kaynağı götü müymüş? Yani bi mantıklı düşün yüzlerce şubesi olan bir kozmetik market bu riski alabilir mi ve gerek var mı?

31 aralık 2022 14:43

2. Gratisin adını kullanıp dolandırıcılık yapan sitenin ajanı muhtemelen senin lazerci ben olsam oradan koşarak uzaklaşırım nasıl yerlerde lazer yaptırıyorsanız artık konuşulan şeye bak. Gratisi günahım kadar sevmem ama bu da düpedüz aptallık yani.

31 aralık 2022 15:18

3. Yani ben de pek ihtimal vermiyorum ama dün gezinirken balm'ın bir allığının paketi aşırı soluk geldi gözüme sanki sahte gibi. İki tane vardı birinin ambalajı bariz soluktu

31 aralık 2022 15:22

4. Jeunevile sahtesini yapmaya gerek duymazlar bence, iciniz rahat alın istediginiz yerden

31 aralık 2022 15:40

5. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız ben bu herkese inanmayla zor yaşarım djdjjdjdje

31 aralık 2022 17:15

6. gratis'in genel müdürlüğünde staj yapmıştım. ya Türkiyedeki en kurumsal firmalardan biri zaten sahibi ezcacıbaşı/sabancı. gratis sahte ürün satmakla uğraşmaz.

1 ocak 2023 14:13