gratisten rezillik videoları internete düşmeye başladı. neyi paylaşamıyorlar da bu kadar rezillik çıkarıyorlar?

anlamıyorum. almasan ölür müsün o saç kremini ya da ruju? bunun için kavga edip rezil olmaya değer mi?

1. Süslü, geçen indirimde kasiyerle kavga eden kıza, siccin'in son filminde oynaması için 1 milyon tl teklif edildi, kız kabul etti.

Türkiye'de her şey olursun, ama rezil olmazsın.

28 haziran 2024 15:41

2. zaten normalde hep Gratis karta yarı fiyat oluyor ayrıca bu kadar indirime göre kar edebildiklerine göre normal aldığımız fiyatta kazıklanıyoruz. ben özellikle artık bu kadar büyük indirime 2 yıldır gitmiyorum çünkü ihtiyacım olmayan şeyleri de alıyorum kullanmıyorum yani sadece ihtiyacımı alıp çıktığımla aynı şeye denk.

uzattım ama ben zaten artık sürekli bitenler(rimel,kapatıcı,eyeliner) dışında renkli kozmetik almayı bıraktım. eskiden kullandığımı. 3te1 kadar saç ürünü kullanıyorum saçım daha sağlıklı.

28 haziran 2024 15:57

3. Gratise özel bu kadar önemli hangi markalar var ki diye düşünmedim değil. Cidden kavga çıkaracak hangi marka var?

28 haziran 2024 16:11

4. Soruyu görünce baktım da geçen seferkinden daha feci videolar düşmüş. bildiğin girişmişler birbirlerine. Yuh

28 haziran 2024 16:15

5. maddi olarak çok iyi bir konumda değilim ama düşünüyorum gratisten ölüm kalım savaşı çıkartacak kadar neye ihtiyacım olabilir? hani maddi durumun kötüdür indirimden belki çok istediğin bir ürünü alacaksın anlarım ama ellerinde sepetler dolusu alışveriş yapıyorlar. kaldı ki ürünlerin çoğu kalitesiz. onun yerine gider rossmandan alışveriş yaparım orası da ucuz ama ürünler daha iyi. linç yiyebilirim ama o kavga eden birbirine gelenler çingene gibi geliyor bana normalde çevremde bile o tarz insanlar olsun istemem.

28 haziran 2024 16:38

6. ıyy bi daha gitmem cidden, kalitesiz ürün alacağıma hiç almam daha iyi

28 haziran 2024 16:47

7. gratise özel beaulis,lykd, bee beauty,the balm, physicians formula.

beaulis,lykd zaten indirimde oluyor hep bee beauty'nin çoğu ürünü kötü. the balm ve physicians formula da zaten stok olmaz.

28 haziran 2024 17:07

8. Ya bunun aslinda dogrudan ekonomiyle alakasi var... Hepimiz zor durumdayiz nereden kar yapsak diye ugrasiyoruz. Ben hayatta gitmem ama gideni de ayiplayamiyorum ne yazik ki...

28 haziran 2024 17:49

9. Ben bir tane video gördüm onlar da çingeneydi zaten.

Geçen ki indirime gitmiştim ama buna zahmet etmedim.

O gün belki yüzbinlerce insan alışveriş yapıyor. İçlerinden birkaç böyle çıktı diye herkes böyle değil.

Benim gittiğim zaman belki yüzlerce insan vardı ve insablar birbirine ürün önerme, yardım etme harici bir şey yapmadı. Kendğnizi ayh gratise gidecek kadar düşmedim diye kaf dağında görmenize gerek yok

29 haziran 2024 08:50