guclu kadin nasil olunur guclu kadin kimdir?

guclu kadinin ozellikleri nedir? evliyim, su an depresyondayim kendimi okadar zayif hissediyorum ki. hic guclu degilim ama esim bana bakip ne kadar guclu bir karim var demesini istiyorum. ne yapabilirim? cogu seyi esime yaptiriyorum, esim benden cok kazaniyor o yuzden para meselesini o hallediyor. ama benim birsey de katkim olsun istiyorum

1. sosyal hayati olan, arkadaslari tarafindan sevilen, kendi parasini kazanabilen, bir cok konuda bilgi sahibi olan, konusmasi zevkli ve ilgi cekici olan. güclü bir kadin olabilirsiniz, bunun icin önce terapiye baslamanizi öneririm. sonrasi zaten gelecektir

15 kasım 2023 16:13

2. A2 suslu sosyal hayatim hic yok. Arkadas konusunda cok sanssizim. Arkadas denince hep fedakarlik yaptim, ama hep yari yolda birakildim. Nedenini hic bilmiyorum. Guvenim kalmadi artik insanlara karsi. Sosyal fobim var ve bundan dolayi baya ozguvenim yerlerde. Bu saatten sonra nasil arkadasim olcak, nasil sosyalesebilirim hic bilmiyorum

15 kasım 2023 16:21

3. BENCE GÜÇLÜ KADIN; ALMA VERME DENGESİNİ SAĞLAMIŞ, EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞE SAHİP, DÜŞTÜĞÜNDE YENİDEN KALKABİLEN VE BİR SÜRE SONRA DÜŞMEK YERİNE SADECE SENDELER DURUMDA OLAN, KENDİNİ RAHATSIZ VE KONFORSUZ HİSSETTİĞİ DURUMLAR VE KİŞİLERİN İÇİNDE YANINDA BULUNMAMA TERCİHİNİ YAPABİLEN, KÜLTÜR SEVİYESİ VE ZEVKLERİ YÜKSEK, NE İSTEDİĞİNİ BİLEN, MANİPÜLE EDİLMEYEN, KİŞİSEL GELİŞİMİNE YATIRIM YAPMIŞ VE TÜM BUNLARI AURASINA YAYARAK DIŞARIDAN HİSSETTİREN KİŞİDİR.

15 kasım 2023 16:26

4. süslü benim de sosyal fobim var.kötü bir dönemden geçiyorum.sf beni yordu gerçekten

15 kasım 2023 18:41