gulben ergen'in "unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" demesi?

ve gerçekten de olmaması konusunda ne düşünüyorsunuz?

1. ne olabilirdi ki? hikayedeki erkeklere bir şey oldu mu mesela da kadının özel hayatında yıllar önce yaşadıkları yüzünden şarkıcılığına bir şey olsun?

17 eylül 2022 00:50

2. Bu sözü arkasındaki birilerine güvenerek söylediğini ve arkasındaki birileri de artık kimse pek de tekin kişiler olmadığını düşünüyorum.

17 eylül 2022 00:51

3. Peki madem boyle guclu boyle tassakli kadin neden gidip mustafa erdoganla evlendi? Bir sey ima etmiyorum cidden merak ediyorum. Bir gulben ergen iki cagla sikel neden bu adamlarla evlendi diye merak ederim hep

17 eylül 2022 02:10

4. emre altug zengin mi? izmirde kucuk bir otel sahibi olunca ona zengin denmiyor yalniz, hele cagla sikel'in hayat standartlarina gore hic denmiyor.

17 eylül 2022 03:26

5. İyice kafayı yediniz gerçekten de. Çağla Şikel emre altugu seviyordu çünkü, insan ya hani. Piyasadaki herkes her ilişkisini çıkar için kuruyor zannetmenizden baygınlık geldi artık. Size göre her şey plastik. Hayır bir de nesini anlamlandiramadiniz, evlendikleri dönem Emre Altuğ gayet popüler bir isimdi, kaç yaşındasınız bilmiyorum ki.

17 eylül 2022 04:10

6. Offf cagla sikelin fiyaskolarini bu "kucuk" yasima ragmen bilip burada soracak kadar biliyorum, siz bilmiyorsaniz bu sizin salakliginiz. Emre altug cevabi icin de tskler suslu💕

17 eylül 2022 05:44

7. Evet emre altuğ bildiğin zengin. Kendi kazancı hariç ailesi baya varlıklı ve ünlüdür

17 eylül 2022 09:57

8. Altug kozmetik gozluk dukkanlari fln vardi ben kucukken emre altugunun ailesinindi hatirliyorum.

17 eylül 2022 14:08

9. Emre altuğ un çok zengin olduğunu duymuştum bende.

17 eylül 2022 15:46

10. A4 iyi de Mustafa Erdoğan, yılmaz Erdoğanın kardeşi. Yılmaz Erdoğan o dönem Türk sinemasının en önemli isimlerinden biriydi yani baya zengin. Üstüne kürt ve o dönem kürt açılımı vs olsun hükümete yakınlardı.

17 eylül 2022 17:02