guzel kadinlarin daha az mi kadin arkadasi olur?

erkekler tarafindan cok ilgi goren, begenilen ve basarili bir kadinin daha az kadin arkadasi olur denilebilir mi? kadinlar boyleleriyle arkadas olmaktan neden cekinir?

1. evet canım

25 aralık 2021 17:28

2. kimse yanında eksik hissedeceği biriyle olmak istemez

25 aralık 2021 17:29

3. Bir insta modeli dd meme hokka burun guzelligim yok ama fizigim ve yuzum ortalama ustu guzel, boyum uzun. 3 yil falan depresif paspal takildim sonra is degistirdim elime para gecti ustume basima sacima dikkat etmeye basladim bir de sevgili yaptim. Istisnasiz tum kadin arkadaslarimla aram bozuldu. Eski en yakin arkadasim olacak kasar sevgili yaptim diye (ortamdaki yakisikli uzun boylu cocuk nasil ona degil bana bakarmis sjshj) triplere girdi, bolumden iki tane neredeyse 10 yillik arkadasim benim hakkimda hmmm yine etek elbise giymis bak ben ne dedim suslenip gelecek kesin diye yorum yapti. Sanki etek giyemezsiniz diye fetva verieyorum dangalaklara sjshjs. Bir de sevdigim insanlar diye ozenip bezenip gidiyorum beraber kiz kiza sikir sikir takilalim diye. Is yerinden sevgilisiyle arkadas oldugum, ise girerken kendisine referans oldugum ve mevcut sevgilisiyle arasini yaptigim erkek bir arkadasim su an benimle gorusmuyor cunku ne zaman gorussek kiz arkqdasiyla kavga ediyormus bunu acik acik anlatti:) Kisa cevap: evet boyle bir sey var. Ben en yakinim dedigim insanlarla yasadim.

25 aralık 2021 17:47

4. Benzer seyler yasiyorum. Kendimi begeniyorum ve begeniliyorum. Ama fark ediyorum ki cok guzel dedigim kadin arkadaslarimdan bile kiskanildigim zamanlar oluyor. Anlam veremiyorum susluler ben boyle birbirimizi ornek aldigimiz yuksek seksapelli enerjili kiskancligin olmadigi bi kiz arksdas grubu istiyorum ya:( hic olmicak mi... napiyim manifestliyim mi boyle bi grubu :(

25 aralık 2021 18:01

5. @a5 suslu su an referans grubumuz 5. siniftaki oglanlar degil ama. Ki ben kisisel olarak bunu da burnum havada diye soylemiyorum, hem erkek var erkek var, tabii ki de turkiyede cok yazilan ilgi goren bi kadin olmak zor degil ama farkli sosyal ortamlarda farkli derecelerdeki erkeklerin ilgisini cekmek de herkesin yapabildigi bir sey olmuyor. Kotu bir sey ima etmiyorum yanlis anlasilmasin

25 aralık 2021 18:03

6. Pardon 9. sinif**

25 aralık 2021 18:03

7. evet. çocukluk arkadaşların seni terketmez ama. onlardan kazık yeme ihtimalin düşüktür. onun haricinde arkadaş bulmakta zorlanırsın. sosyal medyada linçlenirsin vs. alçak gönüllü olsan da.

25 aralık 2021 18:07

8. Süslü şöyle ki güzele güzel diyen bir kadınım fakat bu güzel ya da kendini güzel zanneden kadınların, özellikle güzel olduğunun farkındaysa sürekli iltifat bekleme, en birinci ben olayım, benim dediğim olacak, ben güzelim gibi öne çıkma tavırları oluyor. Bir yerden sonra bu tavırlar çekilmez geliyor. Sürekli birini pohpohlayamam ya da sürekli birinin dediği olamaz değil mi? Dolayısıyla bence güzelim diyen kadınlar ilk önce kendi tavırlarında bir yargılamaya gitmeli. İki tane böyle arkadaşım oldu, ben yıldım beni pohpohla tavırlarından ve gittim çevrelerinden. Sarışın, yeşil gözlüyüm, fiziğim ortalama. Hani onları kıskanacağım bir durum olamaz, kendimle derdim yok.

25 aralık 2021 18:10

9. Genelde bu konudan sodugudum arkadaslarimin hepsi dunya guzeli olduklarina inanip garip triplere giren tiplerdi. Bi sure sonra asiri cringe geldigi icin sogumaya basliyordum.

Uc arkadasim vardi boyle. Hepsi de guzeldi ama kiskanilacak kadar da guzel degillerdi. Biri surekli kendisinin cok guzel oldugunu direkt soylemeden ima ediyordu. Sokakta kekolar laf atsa guzelim diye mutlu olan bi tipti. Erkeklerin ilgisi icin yasiyordu. Nereye gitsek ortamdaki her erkegin onu kestigini saniyordu falan. Bi sure sonra bu davranislari etrafindakilere cirkin demeye kadar uzandigi icin arkadasligimi bitirdim.

Digeri de bu kizin arkadasiydi tam ayni kafadaydilar :d kizla dogru duzgun bir sey konusamiyoduk surekli kendisine edilen iltifatlari ve yuruyen erkekleri anlatiyordu. Beni kucumsemeye basladigini hissettigimde onunla da iliskimi kestim.

Ucuncu kiz ise garip bi vaka. Narsist oldugunu dusunuyorum. Kiza cirkin diyemem guzel ama kendini bambaska bir levelda goruyor. Neden model degilim ki cok guzelim falan diyo surekli :d kendisinden surekli asiri guzel olarak bahsediyor saka falan degil, ima etmiyor direkt boyle soyluyor. Ben bu dusuncesine katilmadigim icin onu pohpohlayacak seyler soylemiyorum bazen garip bi sessizlik olusuyor o yuzden. Disarda erkeklerin yaninda falan da garip davraniyor icimden utaniyorum onun adina. Bunlari onu kiskandigima yorduguna %100 eminim :d ama kimseye haset beslemiyorum yani, biri guzel diye arkadaslik etmemezlik yapmam. Ama boyle sacma sapan davranislari olursa o zaman arkadaslik etmeyi birakirim. Onlar da "cok guzelim, beni kiskaniyolar o yuzden arkadas bulamiyorum" diye aglar :d

25 aralık 2021 18:22

10. a8 suslu haklisin. Belki de oyledir kimisi ama ben boyle oldugumu dusunmuyorum. Basit bir hayal hedef basari olayimda bile kiskanildigim enerjisini aliyorum ve bundan hoslanmiyorum. Ben tersine hep arkadaslarini pohpohlayan biriyim mesela. Benim arkadaslik ve iliski anlayisim odur: sen beni yukselt ben seni yukselteyim. Ama beni bazen dibe cekmeye direkt calismasalar bile sozleriyle hareketleriyle bunu ima ettiklerini dusunuyorum ve uzuluyorum

25 aralık 2021 18:22