guzel oldugunu bile bile surekli kendini gomen ve iltifat bekleyen arkadas tipi?

var mi sizde de bundan? napiyorsunuz? kendi problemimi yoruma yapicam.

1. Çok var böyle insanlar ben böyle olunca genelde başka konuşucan bi konun yok mu gülüm falan diyip alttan laf sokarım ya da bu kadar kafaya takıyorsan diyet yap estetik yaptır der geçerim dahada laf yapamaz çünkü bu insanları övdükşe dahada övülmek istiyorlar

10 temmuz 2020 01:48

2. Bende vardı bundan arkadaşlığı azalttım. Ama tavsiyem şu sallama o bunları söylerken ya da onayla ahahha

10 temmuz 2020 01:48

3. Ben asla tepki vermiyorum böyle iltifat toplamak için kendini kötüleyenlere. He deyip geçiyorum.

Sinir bozucu yahu, ben senin ego boosterın mıyım kardeşim?

10 temmuz 2020 01:51

4. Ben dershanedeyken vardı bu arada kız kumral teni pürüssüz fiziğide gayet güzeldi sürekli çirkinim diyodu bende gerçekten kızın kendini beğenmediğini sanıyodum ama hikaye bi konuşma arasında gayette kendini övüyodu yani övmese bile siz anlıyorsunuz ne niyetle olduğunu en son kilolarından yakınıyordu işte 1.65 falandı kilosuda 50 anca vardır bende 1.60 boyuna 70 kiloydum o zamanlar böyle işte kilo almak çok kötğ kendimi beüenmiyom vs diyerek arada banada giydirmiş oluyodu bende en son boğazını tut ver o zaman demiştim o günden sonra bir şey diyemedi

10 temmuz 2020 01:51

5. A2 bugun sinirlenip biraz saydirdim jdjd ama yine ayni seyleri yapacagina eminim. Zayifken(?) ki fotograflarini atmis biz ovelim diye. Bakin ne kadar zayifmisim diyor ama arada fark bile yok :(

A3 benim de cok dipte oldugum bi doneme gelmese takmiycam ama su an aynaya bakiyorum ve kendimi gordukce aglayasim geliyor djdjks

Bi de ben pek guzel olmadigimdan benim yanimda kendilerini ekstra guzel hissettiklerini ve o yuzden de boyle yaptiklarini dusunuyorum.

10 temmuz 2020 01:53

6. Bence sizde gayet güzelsinizdir eminim boy ve kşlonuz gayet orantılı istemiyorsanız arkadaşlık mesafe koyun ya da giydiklerinize daha dikkat edebilirsiniz saç makyaj va kendinizi daha iyi hissetmek için

10 temmuz 2020 01:55

7. A2 Fizigim kemiklerim yuzunden malesef genis. Oyle slim falan durmuyorum. Makyaj yapmasini beceremiyorum bir turlu. Saclarim tam olarak b*k gibi. Yuzum yuvarlagimsi. Yuzum de vucudum da basik duruyor. Gobegim var, belim kalin basenliyim vs. bunlar giyim tarzimi cok kisitladigi icin jean +sweatshirt ya da tisort falan takiliyorum genelde. diger iki kiz incecik. Biri zaten 45 kilo.

10 temmuz 2020 02:00

8. Aynen böyle bir arkadaşım vardı, güzel olduğunu düşündüğü halde sürekli kendini gömerdi biz onu överdik falan ahahha sonra attık gruptan djgdf akıl sağlığımız için çok iyi bir hareket oldu, böyle insanlarla arkadaş olmamak gerekiyor, çok yıpratıcı

10 temmuz 2020 02:01

9. Boyle hissettigim icin ben fesat degilim dimi? :( kiskanmiyorum cidden sadece guzel olmadigim surekli yuzume vuruldugu icin uzgun hissediyorum :(

10 temmuz 2020 02:02

10. Övmeyin iyisin şöylesin böylesin demeyin bence. Şikayet ettiğinde susun yada onaylar tarzda cevaplar verin dediği şeyleri.

10 temmuz 2020 02:03