haşema ile denize girmek nasıl bi duygu? suyu tamamen bedeninizde hissedebiliyor musunuz? tesettür ile alakalı aklımda sorular var?

merhaba süslüler, henüz kendimi hazır hissemesem de içimde bir istek var diyebilirim bu konuda. hayatımı komple etkileyecek bir şey olduğu için her yönden iyice sorgulamak istiyorum. etrafımda tesettürlü bir arkadaşım olmadığı için bilenlere sormak istedim burada. sonradan kapanmış olanlar denize haşema ile girmek çok fark yaratıyor mu? ben normalde çok severim denizi ve yüzmeyi. haşema varken suyun bedene değmesi aynı hissi veriyor mu? bir de güneş altına yattığınızda terletme yapıyor mu? bir de etrafta kimse olmasa özel villa tarzı yerlerde haşema yerine mayo tercih eder miydiniz? çünkü ben plaja gitsem kesin mayo ve bikini ile rahatça girenlere özeniyo olucam gibi geliyor ilk zamanlar bilemedim :(

1. İki kuzenim kapalı emin değilim ama sanırım kadınlara özel plajı olan yerlere gidiyorlar :d otellerde de aynı şekilde. Baya bikini ile giriyorlar yani

27 ağustos 2020 13:25

2. aynı hissi nasıl versin yüzerken su aldıkça şişer ve hareketinizi engeller. yüzmek için değil bence batıp çıkmak için ideal. derinde kullanmak için tehlike arz edebilir.

27 ağustos 2020 13:27

3. Üstü birazcık uzun ve altı tayt gibi olanları deneyebilirsiniz. Yüzme konusunda suya girince bir fark yok sadece çıkınca havlu ile hemen kurulanamıyorum bir üşüme geliyor. Onun dışında bariz bir fark yok bence. Ben kimsenin görmediği saatlerde ya da tenha bir yere gittiysek üst kısmı kısa kollu altı da dizaltı tayt şeklinde olan yarı tesettürlü bir mayo ile yüzüyorum ne olur ne olmaz diye. O da iyi geliyor en azından benim gibi gün yüzü görmeyen bir çalışan için d vitamini alma fırsatı oluyor. Siz böyle yerlerde, Özel villa tarzı yerlerde ya da sadece kadınların olduğu havuzlarda falan tabi ki mayo giyebilirsiniz.

27 ağustos 2020 14:39

4. Sağolun deneyimlerinizi paylaştığınız için süslüler, sanırım özel villa gibi olanlarda rahatça girerim bir de eşim yanımda gayet şortuyla falan rahatça güneşlenecek ben haşema içinde güneş altında resmen işkence içinde oturucam diye biraz tribe bağlıyorum ama bakalım zamanla düşüncelerim değişebilir tabi

27 ağustos 2020 14:42

5. Yoo cidden işkence değil. Önceden deneyin hatta nefsinize çok ağır gelir mi gelmez mi görmek için. Önemli olan tabi ki birazcık da sabretmek ama çok çok zorlanıp isyan edecekseniz de bir anlamı olmaz. Nike tesettür mayosu üretti sporcular için. Onu da edinebilirseniz deneyin bence.

27 ağustos 2020 14:59

6. A4 dediğiniz koleksiyona bakacağım süslü çok sağol.

Benim demek istediğim yani ben öyle oturayım isyan etmem ama eşim yanımda gayet rahat şortuyla yatıp 2.80 güneşlenip suyun keyfini çıkaramaz ben bunu adil bulmuyorum. Muhtemelen sinir olucam böyle bi durumda olursak ortak plajda.bizi ancak özel villa tarzı yazlıklar paklayacak sanırım

27 ağustos 2020 15:02

7. suya girince bir fark olmuyor. haşema değilde mini bol elbise gibi benimki. normalde bundan daha açık giydiğim halde denizde zorla bu giydiriliyordu bna 15 yasındayken :d artık tatile gitmemeyi tercih ediyorum. ama suya girince fark olmuyor evet aynı hissediyorsunuz.

27 ağustos 2020 15:20

8. Herhalde dini sebeplerden kapanmiyorsunuz. Bunlara takılmanız çok garip geldi

27 ağustos 2020 15:26

9. Zaten çok ağır dekolteler giymezdim ve yaşam tarzım da muhafazakar denebilecek ölçüde. Aklımda uzun zamandır böyle bir düşünce var kimse beni zorlamıyor ne aile ne eş vs. Bir süreçteyim diyelim.

27 ağustos 2020 15:46

10. Kapalılar tatil yeri bulmakta çok zorlanıyor. Kadınlara özel plajlar berbat ve aşırı kalabalık. Bunu sağlayan oteller falan var sanırım ama 3-5 güne 5 bin falan ödersiniz, otelin güzel olacağını da sanmam.

27 ağustos 2020 16:24