haftada kaç kez temizlik yapıyorsunuz süslüler ?

süpürme vileda yapıyormusunuz kaç gün temiz kalıyor ev

1. Ben oldukça dikkat ediyorum silip süpürdükten iki gün sonra batıyor çünkü benim dışımda dikkat eden yok. Sabah uyanınca etraftaki eşyaları kaldırıp günlük vileda yaparsanız ömrü uzuyor temizliğin.

14 mart 2018 17:32

2. Haftada 1 normal süpürge ile süpürüp siliyorum. 2 günde bir de dik süpürge ile supuruyorum. Neredeyse her gün de siliyorum.

14 mart 2018 17:35

3. (yazar: tatar) dik süpürge büyük rahatlık markası ne, yahu ben fakirin blue house'un aldım halıların üstünde kaymıyor dik süpürge tatar?

14 mart 2018 17:36

4. hafta sonu dip köşe girişiyorum her yere banyo dahil. Nevresimler yıkanıyor. Viledayla siliyorum bir güzel. Hafta ortası da geneldesüpürüyorum sadece çamaşırları yıkıyorum Evi havalandırıyorum. mutfağı özellikle hergün olmasa da iki günde bir süpürüyorum. Tuvalet hergün yıkanıyor. Hiç olmasa çamaşır suyu döküp sifonu çekiyorum. 3 ya da 4 ayda bir de derin temizlik için yardımcı çağırıyorum. Mevsim geçişlerinde özellikle.

14 mart 2018 17:36

5. Bizimkinin markası arçelik üçgen başlıklı. Gayet memnunum.

14 mart 2018 17:42

6. (yazar: tatar) peki bildiğimiz halılarıda süpürebiliyomusun tatar bende arçelik düşünüyordum :)

14 mart 2018 17:43

7. Halı süpürmede zorluk yaşamıyorum ama dik supurgelerin alt aksaminda diğerleri gibi fırça olmadığı için saçlarda sıkıntı oluyor sadece ama iyi çekiyor yine de dik süpürgeye göre.

14 mart 2018 17:46

8. Haftada bir genel, ayda bir büyük temizlik yapılıyor. yine haftada bir kere de kimin eli boştaysa o süpürüyor. Bize yetiyor doğrusu, evi genellikle uyumak icin kullanıyoruz çünkü. Yine de 2 kedi olunca tüyleri döküldüğü için süpürmeyi gerektiriyor. Sizi okuyunca ne pis insanmışım diye düşünmeden geçemiyorum o ayrı (gizlinot: Swh)

14 mart 2018 17:57

9. hergun elektrikli supurge ile supuruyorum, haftada bir siliyorum, toz aliyorum. bazen uc gunde bir siliyorum, duruma bagli.

mutfagi hergun supurup siliyorum ama, sonucta yemekti derken pisleniyor.

koltuklari hergun el supurgesiyle geciyorum ustunden.. kedi var evde malum.

14 mart 2018 18:08

10. Evde aile yaşıyorsa gün aşırı süpürge istiyor maalesef, ama tek ya da sevgilinizle yaşıyorsanız haftada bir dip köşe yeter, dik süpürgeyle de yemek yenen yeri süpürseniz idare eder baya.

14 mart 2018 18:35