haftasonu akşam dışarı çıkmazsa sinir krizi geçiren kardeşe ne yapılır?

hollanda’ya taşındı kardeşim ve daha önce böyle bir huyu yoktu. şimdş eğer haftasonu dışarı çıkacak birini bulamazsa beni arayıp ağlıyor telefonda. çok çalışıyorum bir gece eğlenmeyi hakediyordum neden şimdi evde oturuyorum vs diye devamlı negatif enerji veriyor. ben ne yapabilirim yani? öyle de konuşacak kimsem yok o yüzden sinirimi sana anlatarak geçiriyorum dedi. ben de tinder vs indir dedim birini bulamazsan çıkacak date gibi biri ile çıkarsın dedim. dün oradan biri ilr buluşmuş çok sıkıcıydı falan diyip kapatmış hesabını. şimdi mesaj atmaya başladı bir arkadaşım ile çıkacaktık hasta oldum yazmış. çok mutsuzum falan gibi mesajlar. ben ne yapabilirim cidden

1. Türkiyede hafta sonu evde oturmayı hiç takmazdım ki yalnız yaşadığım zamanlar da oldu. Ama Avrupa'da yaşarken hafta sonu evde olmak çıkacak birini bulamamak iğrenç bir şey.

8 ekim 2022 18:46

2. Bumble bff indirsin bu arada, aynı ülkede olsaydık bana yazsın derdim ama :d

8 ekim 2022 18:49

3. Süslü kardeşin orada yalnızlık çekiyor ve boşluğa düşmüş belli, alışana kadar ağlayacak biraz. Bilmediği bi ülkede yapayalnız hissediyor sanırım onun için de zor bunalıma girmiş olabilir.

8 ekim 2022 18:49

4. Benzer bir durumu çok yakın bir arkadaşımla yaşıyorum. Ben istanbuldayım, o viyanada

Sosyalleşebilirken sıkımtı yok ama yalnız kalınca bana sarıyor. Ben dışarı çıkacağım zaman bile mutlaka görüntülü arayıp konforsuz hissettiriyor, ki benzerini asla yapmam ben. En sonunda "mutsuz anlarından kaçmak için beni kullanıyormuşsun gibi geldi" dedim çünkü vicdani olarak yük oluyordu bana bu. O gezerken sorun yok ama "ben yalnızım sen eğlen" tavrını hak etmiyorum.

Resti çek süslü. Yani üzgünüm ama bireysel hayatlarımız var. Kardeşim berline taşınırken ben yardım ettim 2 sene önce, lüks tatili başkalarıyla yaptı bu yaz ben tatile gidecek maddi güçte değilken. Hayat müşterek..

8 ekim 2022 18:50

5. İrish pub varsa oraya gitsin orada düzgün insanlar olur genelde

8 ekim 2022 19:21

6. Hayat birilerinin keyfini beklemek icin cok kisa. Tabii ki tek basina ciksin ne yapmak istiyorsa yapsin. Oyle arkadas falan beklerse cok bekler. Bir de turkiye'de olsa hadi korkuyor bir basina gece cikmaya hakli derdim de hollanda yani ne olabilir?

8 ekim 2022 20:24

7. Kardeşim bile olsa Hollanda ya taşınan birinin şımarıklığını çekemem.

8 ekim 2022 21:04

8. Kendi çıksın, dışarıda tanışsın. Buna da ağlanmaz yani.

8 ekim 2022 21:12

9. türkiye'de yaşayan insana hollanda'dan dert yanmak, derdin de bu olması ahahahaha

9 ekim 2022 01:51

10. Merhaba, ben de hollanda'dayim. Kardesinin durumu cok normal. Facebookta cok aktif etkinlik gruplari var. Gone girl amsterdam ya da rotterdam diye aratsin, bulundugu lokasyona gore, uye olsun. Boylece plansiz kaldiginda bu etkinliklere katilip arkadas cevresini buyutebilir.

9 ekim 2022 11:43