haksız olduğunu asla kabul etmeyen sevgiliniz oldu mu?

haksız olduğunu asla kabul etmeyen ve tartışmayı kaybedince deliye dönen sevgiliniz oldu mu bu durumla nasıl baş ettiniz ya da ben seninle uğraşamam deyip ayrıldınız mı? boyle birinden hoşlanıyorum ama asla yürütemeyiz biliyorum sadece bir ümit belki sizler bu arızalı tiplerle uğraşabilmenin bir yolunu bulmuşsunuzdur

1. ilişki dediğin şey karşılıklı anlaşma özveri ya basit bir alttan almayı bile yapamayan birinden ne bekliyorsun ömrünü zehir mi etsin. haksızlığı geç her yaptığım şeye laf sokan nem kapan bi sevgilim vardı beni olgun olmamakla suçlardı ama süper bencildi ve bu durum psikolojimi bozmaya başladı. ayrıldım ve pamuk gibiyim. hele de durumu bilen arakadaşların falan da onu suçluyorsa uzatma ayrıl vaktin değerli

23 nisan 2021 20:40

2. Susluler cok iyi bir cocuk sadece haksiz cikinca fazla aliniyor ve uzuluyor sanirim hep pışpışlanmak hep alttan alinmak istiyor ama bunu ben veremem

23 nisan 2021 20:46

3. süslü iyiyse cennete gitsin insqanların ne olduğu sinirliyken falan belli oluyor hava güneşlikken herkes çok iyi olur. ben beni kırmayacak kıyamayacak alttan alabilecek anlaşmaya orta yol bulmaya çalışan biriyle olmak isterim. aksi çok değersiz hissettirir. aileden öyle görmüş bu sana sadece stres verir

23 nisan 2021 20:54

4. Haklisiniz tek erkek cocuk olmanin verdiği şımarıklıktan kesin

23 nisan 2021 21:06

5. Çıldırdığı konu ne mesela ? Farklılıklara saygı gösteremeyen biriyse eğer beyninin yeterince olgunlaşmadığını gösterir. Bu durumun altından normal bir şey çıkmaz gibi. Böyle insanlar ömür törpüsü benim için vakit harcamaya değmezler.

23 nisan 2021 21:17

6. Herhangi bi konuda onunla ayni dusunmeyince mesela davranislarindan sunu cikariyorum "bu kiz zaten benimle ayni dusunmez. zaten hep kendini hakli goruyor" anlamiyorum çocuk gibi.

23 nisan 2021 21:24

7. 3 yıl süründürdü beni ben de baya toydum salak gibi hep benim haksız olduğumu düşünüyordum, mükemmel manipule ederdi 7 yaş büyüktü benden. manipulasyonları iyice anlamaya başlayıp ayrıldığım gün bayramım oldu resmen. şu an misler gibi bir ilişkim var. dehle süslü çekilmez bunların kahrı benden sana tavsiye.

24 nisan 2021 17:43