hala her yerden takip eden (aile üyeleri dahil) eski sevgili?

kızlar merhaba bana yalan söylediği ve benden sıkıldığı için ilişkimiz bitmişti. ben komple onu sessize aldım ama çevremde olduğu için takipleşiyorum kendisiyle. arada aynı ortama giriyoruz. aile üyelerim dahil takip ediyor( aile üyelerim onu takip etmiyor mesela unfollowlamışlardı). çektiğim fotoları silmemiş fotoğraflarımın altında yorumları duruyor. ben bir kaç tanesini kaldırdım ama ayrılalı 7 ay oldu. aylar sonra benim çektiğim fotoğrafı profil fotoğrafı yapmış. bunun üstüne konuşmuştuk öylesine yaptım güzel çekmişsin eline sağlık falan dedi? sizce her ihtimale karşı elinin altında mı tutmak istiyordur bu şahıs?

1. Sizinle Instagram dışında birebir bir iletişimi pek olmuyor anladığım kadarıyla. Sosyal medyaya bu kadar anlam yüklemeyin. 7 ayda tek adımı çektiğiniz fotoğrafı profil fotosu yapmaksa buyutuyor olabilirsiniz.

16 aralık 2020 13:05

2. Anonim 1 öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Aynı arkadaş grubundayız. Aynı dersleri alıyoruz aynı zamanda sınıf arkadşaım. Sınavlar için vs görüşüyoruz. Doğum günü kutlamalarında beraberiz ama birebir iletişimden ben biraz kaçınıyorum açıkçası. Başka olaylar da oldu ama bana karşı yazmak etmek gibi değil şarkı paylaşma vs gibi oldu. Ben yalan söylediğini tamamen bittiğini anladığımda onun ailesini falan çıkarmıştım benim kız kardeşim falan da unfladı ama o unflamadı. Geçen gün de acaba elinin altında mı tutmak istiyor diye aklıma takıldı. Arkadaş grubumla alakası olmasa çıkaracağım ben de ama şimdilik sessizde sadece.

16 aralık 2020 13:10

3. Aslında iletişim derken günlük yaşamda sizi bu tarz bir şüpheye düşürecek bir davranışı olmuyor Galiba demek istedim.

16 aralık 2020 13:36

4. Hayatinizin her yerinden sessize alin. Kafanizda tam bitmemis, neden boyle yapiyor demeyin. Siz boyle dedikce o bi sey yapmiyorsa da cepte izlenimi verirsiniz. Isterse storysinde sizi paylassin, kafa yormayin.

16 aralık 2020 13:38

5. İşte dediğim gibi süslüm her şey yerli yerinde duruyor genel olarak konuşmuyoruz. Böyle saçma sapan tavırları olmuştu ama dediğim gibi pp değiştirmek kadar şeylerdi hepsi. Hala her şeyin yerli yerinde kalmasına şaşırıyorum. Twitterdan falan da ediyor dostça da ayrılmadık ben baya baya yüzüne çarptım yalanlarını ama

16 aralık 2020 13:40

6. Anonim 3, hala pişman olmasını istiyor bir yanım yalan yok. Dediğim givi storylerini açmıyorum telefon numarasını sildim ama girdiğim ortam neticesinde çok fazla kaçamıyorum. Her yerden silmemesi gıcık etti bi yandan da ben onu her yerden çıkarmışjen yüzsüz yüzsüz o fotoğrafı kullanıyor hala

16 aralık 2020 13:44