hamile olduğum için neredeyse kıskanıldığımı düşünüyorum?
ya süslüler benim bir kuzenim var. evlerimiz yakın,yaklaşık 17-18 yaşından beri arkadaşız,yan yanayız. arkadaşlığımız yıllarca sürdü ta ki son 2,5 seneye kadar. bu son 2 senede ben nişlandım,evlendim ama hiç irtibatımız kopmadı. fakat aramıza bir huzursuzluk girdi. örnek veriyorum eşimle tanıştığımızda sevgiliyken çok iyi anlasıyorduk fakat iş ne zaman ciddiye döndü birdenbire eşimin bana uygun olmadığını,daha iyi biriyle olabileceğini, evlenmenin kafese girmek olduğunu ve bunları çeşitli cümlelerle döndürüp döndürüp söyledi. evlenen bütün kadınlar mutsuz,bekarlık sultanlık, evlenince erkegin hizmetcisi oluyorsun gibo çeşitli söylemler.
neyse dedim vardır bi bildiği, bu hayat görüşüdür,saygı duymak lazım falan.
sonra ben hamile kaldım ve hamile kaldığımdan beri çocuk doğurmak eziyet, bi daha eskisi gibi takilamayacağız, bi daha eski kilona da ulaşamazsın, uyku uyuyamıycaksın vs vs vs bir sürü laf ediyor. hani bunu direkt değil de sohbet aralarında iğne batirir gibi söylüyor. yapma bak diyorum, strese giriyorum diyorum. bir süre sus pus sonra aynen devam. hani burada bana iki secenek kaliyor. ya arkadaşlığı bitireceğim ya da he diyip geçecegim ama ben ikisini de yapamiyorum. bu arada kendisi de hoş, işi gücü yerinde bir kadın. ilişkileri oldu,ilerletmek de istedi ama kafasına göre birini bulamadı. ben son kez bir konuşayim diyorum. nasil bir konusma yapsam uygun olur sizce? yaşlar 33