hamilelikle ilgili bilgisi olan süslülerden bilgi almak istiyorum. böyle bir durum olabilir mii?

merhaba süslüler 2 senedir evliyim. herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyoruz çünkü çocuğumuz olursa bakabilecek durumdayız. geri çekilme yöntemi ile birlikte oluyoruz. hiç içime boşalmadı şimdiye kadar hep dışarıya. ve hiç hamilelik riski olmadı ya da herhangi birşey almadık. geçen hafta kötü oldum biraz doktora gittik gece acile. kanda ve idrarda enfeksiyon var dedi doktor. ama baş dönmesi mide bulantısı çok halsizlik vardı. ben acaba mı dedim ama sonra olsa zaten çıkardı kan tahlili verdim diye düşündüm. sonrasında biraz araştırdım gebelik için bakılması gerekiyormuş yoksa görünmezmiş kanda. aslında idrar da verdim ama görür mü bilmiyorum onu belirtmeden. sonra şüphe duydum eşimde dedi ki ben kendimi biliyorum hiç ihtimal yok. yine dedim gidip gebelik testi yapayım. negatif çıktı sonuç. çünkü alkol falan alıyorum arada kendimi kötü hissettim eğer varsa bir zararı olur vs diye. şimdi de regl zamanım geldi. kahverengi bir akıntı var rengi her zamankinden farklı. karın ağrım var yine. internette yazdım kahverengi akıntı gebelik falan diyor döndük yine başa ya. bilgili süslülere sormak istiyorum sadece bu akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? ya da kanda idrar da ben demediğim halde bile görür müydü? yaptığım test geçen hafta negatif çıktı yanlış olma ihtimali var mı?

1. Şunu da belirteyim geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Çocuk fikrine sıcak baktığımız için olursa olur niyetinde olduğumuz için bu şekilde birlikte oluyorduk.

27 eylül 2022 14:21

2. Tahlilleri kontrol et süslü beta hcg bakılmış mı görürsün zaten. Bu tarz durumlarda genelde bakarlar. Gebe olduğunuzu sanmıyorum ayrıca kahverengi akıntı bende de her regl başlangıcında oluyor.

27 eylül 2022 14:26

3. Olursa olur da süslü millet planlıyor ona göre vitamin desteğine başlıyor çocuk için yararlı anne için gerekli olan. Sonra işte dediğiniz gibi alkol, sigara falan kullanmıyor. 1800 lerde miyiz yani çocuk olduğunu öğrenene kadar bebeğe zarar veririz diye şimdi düşünüyorsunuz simdi de Korunmadan birlikte olurken nasıl hiç aklınıza gelmiyor onu anlamadım.

Kahverengi akıntı bende ara ara olur gebelikte ilişkili olsa en az 50 tane çocuğum olurdu. En kötü bir tane daha gebelik testi alıp yapın.

27 eylül 2022 14:27

4. Bu pervasızlık niye?

27 eylül 2022 14:37

5. ben altı senindir öyle korunuyorum. bir şey olmadı. eşe bağlı ama.

27 eylül 2022 14:38

6. "Ben kendimi biliyorum."

27 eylül 2022 14:48

7. Güzel cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir iki gün daha bekleyip adet kanaması mı değil mi emin olup doktora gidip test vermek en iyisi. Ya da dediğiniz gibi erken gebelik için test almak. Ben bilmediğim için test aldım direkt erken falan birşey demedim. Teşekkür ederim.

Yargılayan insanlar için bi şey demek istemiyorum. Benim kararım ve karışma hakkını da kimse kendinde göremez. Eşimle 8 senedir birlikteyiz ve en başından beri bu şekilde birlikte olduk. Hiç ertesi gün hapı kullanmadım ya da dkh. Ama bu size yargılama yetkisi vermez. Yine de teşekkürler.

27 eylül 2022 14:55

8. Gece acile gitmişsin kanda ve idrarda enfeksiyon çıkmış oraya kadar gitmişken deseydin ya doktora bir de kanda gebelik testi ister misiniz diye. beta hcg istenmezse gebeliğe bakılmaz. Kanda enfeksiyon varken eğer hasta gebeyse bu bebek için çok riskli düşüğe bile sebep olabilir. Acildeki doktor neden kanda gebeliğe baktırmadı o da ayrı bir saçmalık ama sen gidip bir hastanede beta hcg ye baktır derim evde test alıp uğraşma boşuna. kocişine söyle ben kendimi biliyorum diyeceği bir konu değil bu Etten önce çömleğe düşer gibi atlamasın öyle her şeye.

27 eylül 2022 15:15

9. Hamile değilsiniz. Testte negatif, adet kanaması başlangıcı yeterli zaten. Yerleşme kanaması öyle bir şey değil damla halinde olur o da cok nadir.

27 eylül 2022 15:41

10. 8 sene geri çekilmeyle nasıl bebek olmamış ya hayret helal süslü