hande erçelin yeni filmini gördünüz mü? çok fena?

bazı kesitlerine denk geldim. sevişme sahnesi vs var. şu saatten sonra sabancıların handeyi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. hakan sevgililer gününde paylaşım dahi yapmamış

1. derdini sikeyim.

15 şubat 12:38

2. Öf süslü bi dedikodu yapıcaz gelip batırıyorsunuz.

15 şubat 12:40

3. film sitelerine düştüğü için atlayarak kısa zamanda izledim ben. sabancılar bence hande ne yapsa kabul etmeyecekti zaten. ben handeyi sevmem ama küçük yaşlardaki fan kitlesinin abarttığını düşünenlerdenim. sabancılar yakın mesleğe sahip, göz önünde olan özgeyi de kabul etmedi zamanında o yüzden handeyi de etmeyeceklerdi zaten. hande de belki de içten içte bunu bildiğinden belki de bu benim mesleğim ödün vermem düşüncesinden dolayı kabul etti bu rolü.

15 şubat 12:49

4. Özge handenin getir götürünü yapar ancak ya. Ayrıca sabancılar dönüp bir kendilerine baksalar iyi olacak. Her kuşaktan birisinin gayrımeşru çocuğu var maşallah.

15 şubat 13:02

5.  o değil de hande aşırı güzel bir kadın, ona bakmaktan filme odaklanamadım

15 şubat 13:11

6. Kimle sevişmiş yoksa barış Arduçla mı 🤗 aferin kıza, sabancıların fikrini takıyor olsa icazet alır oynamazdı istemedilerse. Yani ya takmamış ya da sabancılar dert etmemiş. Hayır bi de kim ki onlar kabul etmiyorlar...

15 şubat 13:57

7. Özge'yi evlenip boşandı diye istemediler.

Hande istemiyorsa, Ayşe barım olayından payına düşeni alacağı içindir.

15 şubat 14:01

8. Derdini sikeyim yazan hayatsiz köylüye bak bombok hayatı var sorulara girip içinden geçiyor. Ya böyle mallara yüz vermeyin

15 şubat 14:44

9. Hande va hakan dinamiğinde handenin sanıldığı kadar yönetildiğini zannetmiyorum. Hande nere özge nere gerçekten. Özge zengin koca bulmak isteyecek bir kadındı. Hande hakandan ayrıldığı an karşısına aynı seviye zengin erkek yine çıkar. Tükiyeden olması şart değil. Hande şu an 1 numaralı kadın. Bir ülkenin en beğenilen, en ünlü kadını olmak kolay bir şey değil.

15 şubat 15:06

10. Hakan dediğiniz hpvli değil miydi ya internette herkes öyle söylüyo

İğrenç cidden daha abisinin yeni gayrimeşru çocuğu çıktı

Bu arada seranah ali koç yazanlar da olmuştu ekşisözlüğe

Al birini vur ötekine

15 şubat 15:10