harika bir sorum var. hani slavlar(rus’lar falan) bize göre daha güzeller ya ortalamayı ele alırsak gücenmece yok. biz de ?

çocuklarımızın daha güzel olması için slav erkekleriyle aile kursak, mümkün müdür? bu soruyu instagramda gördüğüm annesi rus babası türk olan bebek gibi kızı gördükten sonra açıyorum hemen kızmayın. evet rus erkeklerinin sorunlu olduğunu biliyorum.

1. melez bebekler bu sebepten daha güzel ya.

2 haziran 2022 23:16

2. Yasin kaç kanka 12 falan mı. Türk kizlarinin çoğu daha burnunu yurtdışına çıkaramıyor nasıl tanışacaklar kaldı ki Rus erkekleriyle anlaşabilceklerini düşünmüyorum. Türk erkeği Rus kadını okeyken türk kadını Kore erkegi dışında kolay kolay kimseyle olmaz bence. O da zor zaten artık. Neyse boş yapmayalim eko krizdeyiz.

2 haziran 2022 23:20

3. Bana uyar severim sarı sarı

2 haziran 2022 23:28

4. Rus'u hesap ederken afganlar zorla girecek gen havuzumuza. Artık ne kadar yamuk olunursa o kadar oluruz bence. Muhteşem kombinasyon.

2 haziran 2022 23:29

5. Kulağa mantıklı gelmiyor olabilir ama cidden gelecekteki çocuğumun/çocuğumuzun iyiliğini düşünüyorum.

2 haziran 2022 23:36

6. Anonim 2 kore erkeği ne alaka? Ciddi soruyorum çünkü hiç duymadım bunu söyleyen birini ve merak ettim. Korelilere özel olarak ilgi duyan, korelilerle evlenen ve iyi anlaşan çok Türk var ama Türk kızına koreliden başkası gitmez biraz fazla geldi. Nasıl ki koreli erkekler? Ve neden Türk kızıyla iyi gider ki?

2 haziran 2022 23:42

7. O zaman en iyisi balkanlar ya bi Hırvatistan turu yapalım

2 haziran 2022 23:45

8. Bulgar erkekleri 🤤

2 haziran 2022 23:48

9. Dün jagten filmini tekrar izledim. Lucas ve teo harici diger erkekler çok yakışıklı olmasa da ayrı ayrı hepsine bi alıcı gözle bakıp düştüm. En cirkin erkehin bile burnu ve gözleri benden kat kat daha iyiydi ya ben genlerime tüküreyim. Çocuklarımın güzel olması için danimarkalı koca avina çıkacağım.

2 haziran 2022 23:59

10. Keske mad mikkelson'dan bi çocuğum olsaydı :') :') :')

3 haziran 2022 00:00