harry potter sırlar odası ron ve hermione?

süslüler filmde son sahnede hermione taşlaşıp çözünüp geri geldiğinde harrye sarılıyor ama ron ile sarılacakken geri çekilip sadece elini sıkıyor bunu sebebi nedir bilen var mı

1. emma watson utanmış sanırım çekimlerde, yönetmenler de böyle bi çözüm bulmuş diye okumuştum bi yerde

18 ocak 2020 01:30

2. Çünkü Harry arkadaşı ama Ron'a karşı hisleri var. Utanıyor dolayısıyla.

18 ocak 2020 01:42

3. Ron hermione'ye harry gibi davranmıyor. Çoğu zaman dalga geçip onu kızdırıyor ve sıklıkla kavga ediyorlar. İkis de başlarda bunun arkadaşça olduğunu düşünse de sonradan hissettiklerinin arkadaşlığın ötesinde bir şey olduğunun farkına varıyorlar.

18 ocak 2020 01:56

4. Harry her zaman onun çok yakın arkadaşı. Kardeş gibiler. Ama Ron la aralarında hep bir cinsel gerilim mi diyim beğenme hoşlanma belli etmeme saklamaya çalışma durumu var.

18 ocak 2020 02:07

5. ron ve hermione'yi 6. filme kadar anlamayanlar?

ayrıcaa azkaban tutsağı filminde şamarcı söğüt yüzünden harrynin üzerine düşen hermione sahnesi hiç hoş değildi çocuk aklımızla yakıştırdık bi kere ikisini. sübliminal mesaj mı denir artık ne haltsa yani jk rowling de bu ne aq ne gerek vardı bu sahneye ben ronla yakınlaştırcaktım onu dememiş belli ki

kitapta hangi kısımda yakınlaştıklarını hatırlamıyorum ama 5. senede bölüm başkanı olmuşlardı sanırım o zaman başlamıştı 🤔 sırlar odasında da o sahnede hep üzülürüm ron hel dışlanmış gibi gelirdi bana :(

18 ocak 2020 04:20