hastane tipi el dezenfektanı önerisi olan?

ablam bankacı, eli paraya temas edince sürekli kolonya parfüm sıkmak istiyor. alkol de elini kurutuyor tabii. ben de ona hastane tipi dezentektan almak istiyorum, ya da şu alışveriş merkezi tuvaletlerinde olanlar da olur. işe yaramasa da psikolojik olarak rahatlar parfüm sıkmaz eline en azından. biz şu markayı kullanıyoruz gayet iyi dediğiniz var mi?

1. (link: https://www.sephora.com.tr/merci-handy-flower-power-el-dezenfektan-jeli-p2226001/?gclid=Cj0KCQjwnpXmBRDUARIsAEo71tT9dR5d6i2K-IvLkYBVTPztCBX5GobLTinQwiFHKF9rOGPZCdlBuccaAsMJEALw_wcB&integration_pim_variantcode=Black+Vanilla+-+30+ml Şunlardan al süslü)

Hem çantaya da atılabiliyor

28 nisan 2019 17:00

2. Anonim 1 çanta için bunu alabiliriz teşekkür ederim:) masasının üstünde durması için büyüğünü istiyorum şu pomplalı su gibi olanından. Çünkü görseniz her işlemden sonra kolonya döküyor takıntı olmuş, bu küçük kalabilir

28 nisan 2019 17:04

3. özellikle büyük hastanelerin orada medikalciler oluyor. o tip eczanelere sordunuz mu hiç? belki orada bulunabilir.

28 nisan 2019 17:21

4. Bunlar antiseptik süslü annem de anneannemin yanında hastanede kaldığında sürekli kullanıyordu elleri mahvoldu kurudu yaralar cıktı bir de yukarıdaki süslülerin dediği gibi yararlı yararsız tüm bakterileri öldürüyor bağışıklık açısından kötü sürekli kullanılacak şeyler değil

28 nisan 2019 18:35

5. Süslü sacma bir öneri olacak ama acaba eldiven takmayı düşünür mü? Tepedeki ev miydi neydi netflix korku dizisinden geldi aklıma:) kadın günlük hayatında eldivenle geziyordu ve bence çok şık duruyor

28 nisan 2019 19:45

6. Ay teşekkür ederim süslüler o kadar zararlı olduğunu bilmiyordum :( hahaha eldiven takan varmiş evet çok rahatsız olursa o da takar artık:d

28 nisan 2019 20:21

7. Rossmann’da el için bir fısfıs satılıyor ben sürekli olmasa da onu kullanıyorum süslü çok kurutmuyo sanki. Actodermanol el ve cilt antiseptiği diye geçiyor, en son 15 tl’ydi diye hatırlıyorum ama baktım şimdi üstüne hastane antiseptikleri tarzı bi şey bu da sanırım

28 nisan 2019 21:32

8. Anonim 9 adını not alayım onun şehrimde yok rossman gittiğimde bakmaliyim teşekkür ederim

28 nisan 2019 21:40