hay day’de acil para kazanmanın püf noktaları nelerdir süslüler?

soru başlıkta kızlar, satabileceğim her şeyi sattım. ağaç, hayvan falan da satabiliyor muyuz apacil 30 bine ihtiyacım var reçel fabrikası için… :( oyunda bile fakfakirim nasıl para kazanabilirim en acilinden?

1. Hay day oynayan çok insan var ama neden sims freeplay oynamıyor kimse ben de bunu merak ediyorum... cunku harika bir oyun... hep yabancı forumlardayım türkler oynamadığı için. bunu da oynasanıza:(

21 şubat 17:01

2. üretim yaparak?

21 şubat 17:17

3. A2 acil ve çok para diyorum. Üretim yaparak ihtiyacım olan parayı 3 günde falan kazanırım şakasız. :(

21 şubat 17:21

4. Ss reçel makinası için strese girme zaten çok çok yavaş üretim yapıyor.

Para kazanmak için sürekli wheating yapabilirsin, o şekilde kazandığın malzemeleri satarsın. Tom hakkın varsa seviyende en karlı ürünü getirt. Reçel çok başta onun için aklımda yok, googledan seviyene göre bulursun. Mesela en karlı battaniye, sonra elmas yüzük onlar açıksa. Tom'a onları getirtip satabilirsin.

Ağacını hayvanını satamıyorsun.

21 şubat 17:37

5. Sağ ol süslü azıcık dişimi sıkacağım sanırım mecbur :( reçel siparişim çok fazla kasabada. Yardım isteye isteye bir hal oldum utanıyorum artık 😅 kasaba siparişlerini iptal etme ya da değiştirme gibi bir şey de olmadığı için mecburum reçel fabrikasına. Tom hakkım da yok, neyse toparlarız birkaç güne herhalde. Teşekkürler

21 şubat 17:42

6. kızım oyun bu ne aciliyeti ameliyat mı olucaksin???

ekindekileri (tahta çivi falan yani) satman çok gereksiz olur reçel makinesi için çünkü onlar sana lazım olacak sonradan. Tom'a verecek elmasın varsa ustekki suslunun dediği gibi pahalı ürünlerden getirt ve sat.

21 şubat 17:43

7. kasaba siparsilerini iptal edebilirsin gayet. yani sipariş ettikleri ürünleri sağa kaldırınca müşteriyi yolla seçeneği var. yolla gitsinler elimde ürün olmayınca direkt atıyorum onları

21 şubat 17:46

8. A2 üslubunu hiç sevmedim ya. Zorba 2000'li arkadaşım gibi konuşuyosun onun da üslubunu hiç beğenmiyorum. Sürekli emir kipiyle ve üstten bakarak konuşuyor aynısınız 🙂 oyun olduğunun farkında değildim sağ ol.

21 şubat 18:05

9. çivi video kalas ahşap hep sat, ben de bir ara depoluyordum bunları sata sata maline alıp büyüttüm. bir de balıkçı bölümünde 40 liraya promosyon çıkıyor 90 elmas onu alabilirsin 39 lira🥲

21 şubat 18:47

10. Ss, a2'ye kızıyorsun da haklı gayet. Uzun zamandır oynamadım ama kasabada reçel isteyen bir tek yer grocery store değil mi? Gelenleri önce oraya gönder reçel isterlerse direkt geri yolla trene. (Böylece ilk diyelim spa'da siparişi doldurdun, ikinciye grocery store'a geçtiğinde reçel isterlerse o siparişi doldurmak zorunda hissetmezsin)

21 şubat 20:48