hayatıma giren her erkeği kaybediyorum ve artık kendimi sorgulamaktan bıktım?

hiçbir sevgilimin beni kaybetmekten çekinmeden çekip gitmesi bazen canımı çok sıkıyor. etrafımdaki çiftler bir türlü kopamıyor nedense. ben anında engeli yiyorum. aslında çok detaycı düşünceliyimdir. hayatımdaki insanlar için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım hep. ama aynısını bırakın yarısını bile göremiyorum karşımdakilerden. sadece sevgili değil arkadaşım olan erkeklerde bir şekilde çıkıyor hayatımdan. kimi sevgili sahibi olduktan sonra beni devre dışı bıraktı, kimi ise sebepsiz soğuklukla çekti gitti. sorun bende mi diye düşünüp duruyorum. acaba şöyle desem de gider miydi? acaba böyle yapsam yine böyle mi olurdu? her gün başım ağrıyor kendimi sorgulamaktan. 26 yaşındayım ne oturmuş bir ilişkim, ne de arkadaşlıklarım var. sanırım ben gerçekten karşı cins ile iletişim kurmayı beceremiyorum ya da kurduğum iletişimi devam ettirmeyi. bunu nasıl çözerim hiç bilmiyorum. bir fikriniz var mı? çünkü böyle kendimi çok değersiz hissediyorum.

1. Belki de çok çabaladığından mutlu olamıyosun, benzer şeyleri bende yaşıyorum, bu sene hayatıma kimseyi almamaya karar verdim, bu bir çözüm olmasa da, en azından kafamı dinlendiririm diye düşündüm, sende böyle bi şey yapabilirsin bir süre hayatına kimseyi almazsan belki de sen çabalamadığında doğru insanlar karşına çıkar

9 ocak 2018 20:57

2. Aynı durumdayım nedenini ben de bilmiyorum ve artık sorgulamayı da bıraktım yoruldum çünkü. gelen de giden de kendi bilir.

9 ocak 2018 21:15

3. Fedakarlık yapmayın kesinlikle. Bencil olun. Sadece kendinizi düşünün. O zaman daha çok seviliyorsunuz. 4s kuralı süslücüm.

9 ocak 2018 22:00

4. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Haklısınız geriye dönüp baktığımda o kadar alttan almış, öyle şeyleri yutmuşum ki.. Ben böyle olunca karşıdaki kendini iyice salıyor sanırım. Ve dediğiniz gibi her biten ilişkimde suçlu da ben oldum mağdur da. Hatta silinen ve engellenen.

9 ocak 2018 23:54

5. bunu yazdığım için gerçekten erkeklere kızıyorum ama maalesef FİZİKSEL GÖRÜNÜŞ ve cinsel temaslar erkekleri bağlayan en büyük unsur.

çok güzel olmanıza gerek yok. sadece o erkeğe çok güzel olduğunuzu hissettirmelisiniz.

10 ocak 2018 12:29

6. kadınlarda durum nedir?

10 ocak 2018 16:00

7. onlarla aram erkeklere nispeten çok daha iyi.

10 ocak 2018 22:39