yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    50 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    hazıra konan ev hanımı mı, meslek sahibi bir kadın mı?

    hangisi olmak isterdiniz? ben de eşim de çalışıyoruz. ikimizin de ailesinin durumu ortalama. düğün yapılırken herhangi bir destek almadık, evimiz kira. şimdi de ev alabilmek için her şeyden kısıp birikim yapmaya çalışıyoruz. eşimin arkadaşı yeni evlendi. kız çalışmıyor. çocuk aileden zengin. 4 milyonluk ev aldı, içini bir güzel dayadı döşedi. sıfır borçla düğün yaptılar. o kızı içten içe kıskandım. çalışıyoruz, çabalıyoruz ama ev alabileceğimiz bile meçhul. siz hangisi olmak isterdiniz?

    1. Kendi mesleğim olup kendim almak isterdim. Birilerinden bir şey istemek yaptırmak zor gelir.

    5 eylül 2024 20:06

    2. Ben de öyle dusunuyordum. Ailemiz şunu biz alalım bunu biz yapalım dediklerinde kabul etmedik hatta. Alacakları şey ev araba değil tabii ki. Mutfak masası, halısı vs.

    5 eylül 2024 20:07

    3. Türkiye şartlarında kendin kazan kendin al devri biteli yıllar oldu çıkacak krediyle 10 yılda evin ancak 1 odasını alırsın onu da misliyle geri öder el elde baş başta kalırsın. biz kendimizi kandırıyoruz sadece ondan kıs bundan kısla ne bugünlerimizi dilediğimiz gibi yaşıyoruz ne de görünürde bir şey sahibi olabiliyoruz. Kız mis gibi eve konmuş işte yarın boşansa evin yarısı şimdiden onun bizim neyimiz var?

    5 eylül 2024 20:13


    4. konudan bağımsız olarak 4 milyona evi nerde buldular hangi şehir

    5 eylül 2024 20:13

    5.  bazı insanlar hazıra konuyor, çok da güzel yaşıyor, biz de yorulduğumuzla kalıyoruz ama netice olarak kumar. yarın bir gün adam aldatsa, dövse dahi ayrılamıyor. 

    5 eylül 2024 20:14

    6. Ya bunlar tercih edebildiğimiz şeyler değil o yüzden hiç düşünmedim. Şu an eşim çalışmıyor evi ben çeviriyorum ama mesela eşimin ailesinin bi evi var oraya taşınma durumumuz ve eşimin orda (o şehirde) işe başlama durumu var. Öyle olursa ben bir süre sonra istifa edip 2 ay falan iş bile aramamak istiyorum.

    Yani bunlar kesin değil ihtimaller sadece ama işte hayat öyle düz akıp giden bir yer değil. Şimdi millet bana zeynaymışım gibi davranıyo ya da mal mısın neden işi olmayan adamla evlendin diyolar ama ne biliyim hayat bu hiçbir şeyin garantisi yok ki. Ev yanar gider ama iş/beceri hep sizinledir mesela.

    Ay çok kpnuştum sorry.

    5 eylül 2024 20:15

    7. hazıra da konan meslek ve kendinden de mülk sahibi kadın :d ortası yok mu kız?

    5 eylül 2024 20:18


    8. Yok yok anonim 6 haklısın aslında. Eşimle çok mutlu ve huzurluyum. Bu bile bana yeter aslında. Ama anne tarafından bir çocuk vardı. Üniversite döneminde benimle tanışmak istemisti. Ben reddettim. Annem bir kere laf arasında onunla evlenseydin evin araban hazırdı dedi. Ama çocukla asla aynı kafada değiliz, evlendiğimi hayal bile edemiyorum yani.

    5 eylül 2024 20:21

    9. Anonim 7 onlar dünyada cenneti yaşayan kesim

    5 eylül 2024 20:21

    10. Ev ankarada bir ilçede bu arada

    5 eylül 2024 20:22