hazal kaya, gözde tezer ve aklıma şuan henüz gelmeyen isimlerin ortak yanı?

süslüler merhaba. hazal kaya'nın konuk olduğu bir programı izliyordum da fikrinizi merak ettim. hazal kaya bana çok yorucu bir kadınmış gibi geliyor, çok bağırarak konuşuyor ve izlemeye tahammül edemiyorum yani. mesela afk izlerken de ne zaman bağırsa, suratsız rollere bürünse (ki hep öyleydi) karşıdakine direkt geçiriyor bu hisleri ya. bu kadar iyi rollenmesi bence gerçek hayattaki karakteri de böyle olduğu için diye düşünüyorum :d  aynı vibe'ı bana gözde tezer de veriyor mesela, aşırı bağırarak konuşuyor ve çok yorucu bir kadın olduğunu düşünüyorum. sizin bu listeye ekleyebileceğiniz kişiler var mı benim aklıma gelmedi şuan ama muhakkak vardır? bir de sizce bu kadınların çok yorucu olduğunu düşündüren nedir acaba fikriniz var mı? başka bir soruda bir süslü daha gözde'nin çok yorucu bir kadın izlenimi verdiğini söylemişti de onu hatırladım.

1. Gözde bana da öyle geliyor, yorucu bir vibei var baya.

11 haziran 22:51

2. evet süslü ya aşırı bağırarak konuşuyor artık izleyemiyorum ben

11 haziran 22:54

3. Hazal kaya bana hiç öyle gelmemişti ya ama nasıl geldi onu da hatırlayamadım zaten ben de insan sarraflığımla ünlü değilim

11 haziran 23:42

4. Hazal kaya cidden çok yorucu abi ya diyerek kaba kaba konuşan kafa açan kızlar gibi kesinlikle. Bu tarz Nurgül Yeşilçayda da var. Şimdi öyle değil ama gençliğinde bence yorucu birisidir.

11 haziran 23:55

5. ben gözdenin öyle olduğunu düşünmüyorum, bağırarak konuşmada sadece videolarına girişte var, normal konuşmasını dinlerken öyle bağırmıyor. yorucu değil de canlı ve keşfetmeye meraklı olduğunu düşünüyorum, öyle olmayan birisi için yorucu gelebilir tabi.

11 haziran 23:56

6. Anon5 tam buydu aradığım açıklama shhsh

12 haziran 00:05

7. Geçen Şükran ovalının bi videosunu gördüm birebir aynı konuşma tarzı Hazal kayayla ve aşırı rahatsız edici bence de

12 haziran 00:10

8. Ay süslü evet eşinden bahsettiği videoyu izledim ben de ibrahim selim'in programındaydı sanırım, aynısını düşünmüştüm

12 haziran 00:26

9. ikisi de yorucu cidden, abartıyorlar samimi görünme çabalarını. ama gözde'yle arkadaşlık yapabilirdim. düşüncelerini mantıklı buluyorum. hazal kaya ise nedense hep zorbalarmış gibi geldiği için yapamazdım :d

12 haziran 00:51